jaba78 Član 20.12.2010 #18 Sve pobio i zgradu u cosku digo u zrak :lol::lol::lol::lol::lol::lol: 73.2 vrijeme kad ozbiljno igam :lol::lol::lol::lol::lol:
Sve pobio i zgradu u cosku digo u zrak :lol::lol::lol::lol::lol::lol: 73.2 vrijeme kad ozbiljno igam :lol::lol::lol::lol::lol:
_JokeR_ Član 21.12.2010 #21 ArminM je napisao(la): ja se nisam nakanio dok nisam sve ljude pogazio:lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... i ja isto :lol::lol::lol::lol::lol:
ArminM je napisao(la): ja se nisam nakanio dok nisam sve ljude pogazio:lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... i ja isto :lol::lol::lol::lol::lol:
TROUBLE_MAKER Član 21.12.2010 #22 Uploaded with ImageShack.us Napravio u prvih 5 min...kasnije vozio jos 30 min...i nista...najblize ovom 57.6!:-D
Uploaded with ImageShack.us Napravio u prvih 5 min...kasnije vozio jos 30 min...i nista...najblize ovom 57.6!:-D
daki Legend 21.12.2010 #23 Ja vam dao da se vozate vi se raspricali hajmo gas gas TRIZA evo ko onaj nas dole
trizex Član 21.12.2010 #27 TROUBLE_MAKER je napisao(la): Izazov za Trizex-a!:-D Kliknite za proširenje... naaajs, haj' sa'cu se malo poigrat @daki ma kakvo ovo, propustio si spektakl citav neku noc....
TROUBLE_MAKER je napisao(la): Izazov za Trizex-a!:-D Kliknite za proširenje... naaajs, haj' sa'cu se malo poigrat @daki ma kakvo ovo, propustio si spektakl citav neku noc....
daki Legend 21.12.2010 #30 VR6Boki je napisao(la): 57,6 upisah se na 220-o mjesto... Kliknite za proširenje... :lol: vidi iznad mene :lol:
VR6Boki je napisao(la): 57,6 upisah se na 220-o mjesto... Kliknite za proširenje... :lol: vidi iznad mene :lol: