Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
vw-ovcima jeste smijesno al sva sreca pa nije bio FIAT jer da je on ovako sastavio izvalio bi zadnji most citav i pitanje je da li bi uletio sa rucnom jer mozda mu ne radi
vw-ovcima jeste smijesno al sva sreca pa nije bio FIAT jer da je on ovako sastavio izvalio bi zadnji most citav i pitanje je da li bi uletio sa rucnom jer mozda mu ne radi
u tom golfi je turbo dizel i dobra rucna
bar po onom crnom dimu iza
i ovo ti moze skoro svaki golf,ako nije 1,6d sa 40kW
zategnes rucnu,namotas puni i gas,palit ce svaki gume
pa okrece se ukrug,i pali lijevi tocak,sto je i logicno,jer je tocak tada malo podignut:icon_smile:
smotaj sa svakim autom puni,ovim slabijim,i probaj ostavit spuru,i samo ce jedan tocak ostavit,taj unutrasnji
a mozda je u ovom i neki jaci motor,po dimu mi izgleda da je dizel
vi se salite jelda? jeste vi ikad probali tu rucnu o kojoj pricate?
frajer je poturio neke plasticne plate, posluzavnike, pod zadnje tockove, pogledajte malo bolje, inace nema boga da bi se auto onako ponasalo da da nije 4wd.....fizika je cudo
da povuces rucnu, i namotas puni te slajdras, vrtio bi se u mjestu isto, ali pravio bi krug oko zadnjih, a ne prednjih tockova....
e da plate to sam skroz zaboravio:lol:
prosle godine je tako ovaj jedan prijatelj sa pandom obicnom na igralistu,samo smo mi stavljali laminat ispod zadnjih tockova,povuko rucnu i goni ludnica