IGY Član 12.05.2009 #17 dulegti je napisao(la): Evo i ja jednu sliku od promoterki da postavim..Poslao mi kolega nekih 300 slika,a ova mi se nekako ucinila zanimljivom... Kliknite za proširenje... i sta zena kaze na to sve de ni ostale dok nije pobrisala
dulegti je napisao(la): Evo i ja jednu sliku od promoterki da postavim..Poslao mi kolega nekih 300 slika,a ova mi se nekako ucinila zanimljivom... Kliknite za proširenje... i sta zena kaze na to sve de ni ostale dok nije pobrisala
dulegti Član 12.05.2009 #18 Ne boj se,bice slika...Sad se spremam za Nemacku pa kad se vratim,podizem...A zena nije nista obrisala,samo se nasmejala na sve ovo...
Ne boj se,bice slika...Sad se spremam za Nemacku pa kad se vratim,podizem...A zena nije nista obrisala,samo se nasmejala na sve ovo...
IGY Član 12.05.2009 #20 dulegti je napisao(la): Ne boj se,bice slika...Sad se spremam za Nemacku pa kad se vratim,podizem...A zena nije nista obrisala,samo se nasmejala na sve ovo... Kliknite za proširenje... super, a bojao si se brisanja i ja sam sinoc sa svojom pregledao slike i ilo je isto tako smijsenih komentara :icon_biggrin:
dulegti je napisao(la): Ne boj se,bice slika...Sad se spremam za Nemacku pa kad se vratim,podizem...A zena nije nista obrisala,samo se nasmejala na sve ovo... Kliknite za proširenje... super, a bojao si se brisanja i ja sam sinoc sa svojom pregledao slike i ilo je isto tako smijsenih komentara :icon_biggrin: