mahe007 Član 19.06.2011 #16 Fazla_NIJE_BITNO je napisao(la): Imaš na NFS Carbon-u DRIFT-a koliko hoćeš .... Kliknite za proširenje... znam al to je lagano trazim nesto sto realnije
Fazla_NIJE_BITNO je napisao(la): Imaš na NFS Carbon-u DRIFT-a koliko hoćeš .... Kliknite za proširenje... znam al to je lagano trazim nesto sto realnije
Z zen_3dom Član 19.06.2011 #17 RE: Drift igre mahe007 je napisao(la): Sad mi se dovrsio download i otvorim folder ka unutra 71 folder sto winrara sto nekih R fajlova sad nezz kako da je install:icon_question: Kliknite za proširenje... pa raspakuj to sa winrar i dobices instalaciju, tj setup
RE: Drift igre mahe007 je napisao(la): Sad mi se dovrsio download i otvorim folder ka unutra 71 folder sto winrara sto nekih R fajlova sad nezz kako da je install:icon_question: Kliknite za proširenje... pa raspakuj to sa winrar i dobices instalaciju, tj setup
mahe007 Član 19.06.2011 #18 RE: Drift igre zen_3dom je napisao(la): mahe007 je napisao(la): Sad mi se dovrsio download i otvorim folder ka unutra 71 folder sto winrara sto nekih R fajlova sad nezz kako da je install:icon_question: Kliknite za proširenje... pa raspakuj to sa winrar i dobices instalaciju, tj setup Kliknite za proširenje...
RE: Drift igre zen_3dom je napisao(la): mahe007 je napisao(la): Sad mi se dovrsio download i otvorim folder ka unutra 71 folder sto winrara sto nekih R fajlova sad nezz kako da je install:icon_question: Kliknite za proširenje... pa raspakuj to sa winrar i dobices instalaciju, tj setup Kliknite za proširenje...