CoL3 BHT Ovisnik 17.03.2010 #17 odlican video,obozavam ove driftalice,divim im se @skener kad budem pri love nabavim kakve gumice i nesto goriva i naucis i mene jedan krug
odlican video,obozavam ove driftalice,divim im se @skener kad budem pri love nabavim kakve gumice i nesto goriva i naucis i mene jedan krug
SoundLunatic Član 17.03.2010 #18 auuu odlicno odradjeno samo me heba na kraju ona kornjaca, sreca pa je stabilno mjesto gdje sjedim inace bih zavrsio na ledjima.
auuu odlicno odradjeno samo me heba na kraju ona kornjaca, sreca pa je stabilno mjesto gdje sjedim inace bih zavrsio na ledjima.
enesss Legend 18.03.2010 #19 hehe kornjaca je najjaca,eto neko spomenu da je vec bilo , ali ..... predobar video , pogledajte u HD , jos mocnije
hehe kornjaca je najjaca,eto neko spomenu da je vec bilo , ali ..... predobar video , pogledajte u HD , jos mocnije
bmwscaner Član 18.03.2010 #20 ovo su one lude močvarne kornjače sta znaju nogu odgristi jedina kornjača koja je isključivo mesojed i strvinar
ovo su one lude močvarne kornjače sta znaju nogu odgristi jedina kornjača koja je isključivo mesojed i strvinar
ogipower Član 18.03.2010 #21 Porschefan je napisao(la): J.bala ga kornjača, što me prepade, uh :icon_eek: :icon_smile: Inače, video je predobar, a vožnja?... pa zar treba nešto komentirati Kliknite za proširenje... hahaha i mene pojede kameru XD A ova cesta i dio parkinga bas extra vidi se da je napusteno zaraslo sve super odradeno sve extra
Porschefan je napisao(la): J.bala ga kornjača, što me prepade, uh :icon_eek: :icon_smile: Inače, video je predobar, a vožnja?... pa zar treba nešto komentirati Kliknite za proširenje... hahaha i mene pojede kameru XD A ova cesta i dio parkinga bas extra vidi se da je napusteno zaraslo sve super odradeno sve extra
TROUBLE_MAKER Član 18.03.2010 #23 Extra klip,extra vozac! Samo me interesuje koliko je on puta "izletio" sa puta-staze,dok je ovako navjezbao!?!?:icon_confused::lol:
Extra klip,extra vozac! Samo me interesuje koliko je on puta "izletio" sa puta-staze,dok je ovako navjezbao!?!?:icon_confused::lol: