Član
Davor_ je napisao(la):E ovako!
Pomoci ti mogu tako sto cu ti reci da uzmes STO BOLJI(jaci) AKUMULATOR I KABLOVE (elka bar nije skupa i opleti i prati da ti je priblizno isto kablova za + i za - )
Ja sam brpao na 306icama i to C i izbacio 144.8 dobri su to wooferi mnogo zahvalni i mogu dosta snage da podensu.
Uzmi ako mozes 306ice C malo na 2 ohma i opleti idi na svaki SR koji mozes i trazi savjete i pomoc i polako doce to sve na svoje.
Nadam se da znas podesiti pojacalo bar priblizno, napravi si AERO PORT gleadj malo slike sa SRova mnogo ih je DIY
za aku skupljam pare i vidio sam da shmajser prodaje onaj PC 4000 pa kontam to uzet kablove sam dobro debele provuko pa cemo vidjet sta i kako. Dvije 306 imam i planiram jos dvije kupiti .... Pojacalo znam podesiti ,a sad cu najvjerovatnije uzeti jos jedan ovaj pioneer isti kao sto i imam pa ih planiram uvezati jer imaju onu opciju sync . pa cemo vidjeti ugl svima puno puno hvala za savjete
Bekir_SA je napisao(la):ljudi nemojte da vam ponavljam 1 000 000 puta "radite logicne stvari" to je ok, al probajte sve sto vam padne na pamet, kazem vam stvari za koje mislis niđe veze mogu vam dici rez i do 1dB... naveo sam vam jedan primjer... i sto eddo kaze nemas TERMLAB i k***c si. tko god hoce da proba, bujrum Sarajevo imam termlab, javite mi ja ponesm laptop u radnju, dodjite ispred i brpajte koliko hocete...probajte sta hocete...radite transver funkction...
Hvala bekire normala da cu doc da probam kad vec ima bujruma LP