Dragi prijatelji pomoc

Dragi prijatelji pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Davor_ je napisao(la):
E ovako!
Pomoci ti mogu tako sto cu ti reci da uzmes STO BOLJI(jaci) AKUMULATOR I KABLOVE (elka bar nije skupa i opleti i prati da ti je priblizno isto kablova za + i za - )
Ja sam brpao na 306icama i to C i izbacio 144.8 dobri su to wooferi mnogo zahvalni i mogu dosta snage da podensu.
Uzmi ako mozes 306ice C malo na 2 ohma i opleti idi na svaki SR koji mozes i trazi savjete i pomoc i polako doce to sve na svoje.
Nadam se da znas podesiti pojacalo bar priblizno, napravi si AERO PORT gleadj malo slike sa SRova mnogo ih je DIY ;);)

za aku skupljam pare i vidio sam da shmajser prodaje onaj PC 4000 pa kontam to uzet kablove sam dobro debele provuko pa cemo vidjet sta i kako. Dvije 306 imam i planiram jos dvije kupiti .... Pojacalo znam podesiti ,a sad cu najvjerovatnije uzeti jos jedan ovaj pioneer isti kao sto i imam pa ih planiram uvezati jer imaju onu opciju sync . pa cemo vidjeti ugl svima puno puno hvala za savjete

Bekir_SA je napisao(la):
ljudi nemojte da vam ponavljam 1 000 000 puta "radite logicne stvari" to je ok, al probajte sve sto vam padne na pamet, kazem vam stvari za koje mislis niđe veze mogu vam dici rez i do 1dB... naveo sam vam jedan primjer... i sto eddo kaze nemas TERMLAB i k***c si. tko god hoce da proba, bujrum Sarajevo imam termlab, javite mi ja ponesm laptop u radnju, dodjite ispred i brpajte koliko hocete...probajte sta hocete...radite transver funkction...

Hvala bekire normala da cu doc da probam kad vec ima bujruma LP ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.