jusuf Član 18.12.2012 #16 Bjezi ba Igy tvoje fotografisanje i Pukijevo poliranje nema smisla vise komentarisati
badboy Član 18.12.2012 #17 Kad se budem zenio,imat ces priliku da upoznas Sanski Most ako vec dosad nisi Svaka ti cast , al i vidim da dosta raje se pocelo baviti fotografijom ... masanla ... IGY bravoooo majstoreee
Kad se budem zenio,imat ces priliku da upoznas Sanski Most ako vec dosad nisi Svaka ti cast , al i vidim da dosta raje se pocelo baviti fotografijom ... masanla ... IGY bravoooo majstoreee
KRVOLOK Član 18.12.2012 #20 Ja ono sto sam gledao tvojih fotografija stvarno nemam rijeci Svaka ti cast i da nastavis tako da radis i dalje. Ja poznajem dosta profi fotografa i mogu ti reci da mozes slobodno da se uklopis sa njima
Ja ono sto sam gledao tvojih fotografija stvarno nemam rijeci Svaka ti cast i da nastavis tako da radis i dalje. Ja poznajem dosta profi fotografa i mogu ti reci da mozes slobodno da se uklopis sa njima
IGY Član 19.12.2012 #23 Drago mi je da se dugogodisnji trud isplatio, stvarno volim fotografiju i uzivam u njoj Hvala jos jednom svima na iskrenim cestitkama to mi daje jos vecu motivaciju za dalji i uspjesniji rad
Drago mi je da se dugogodisnji trud isplatio, stvarno volim fotografiju i uzivam u njoj Hvala jos jednom svima na iskrenim cestitkama to mi daje jos vecu motivaciju za dalji i uspjesniji rad