Član
Dakle da krenemo,sve se izdesavalo u neki 2 tjedna...Auto ponekad slabije vuce,zvuk je normalan,zakucam puni gas obrtaji normalno idu,zvuk za tu brzinu normalan ali auto kao da nesto gusi,nesto zveckuta u motoru,kao zileti kad lupaju od lim,nije glasno ali se dakako cuje,i pomalo trza...Kad je hladno vuce normalno.Nema snage da krene sa mijesta uz brdo ni naprijed ni u rikverc,jednostavno odvojim kvacilo i da krenem i laganim gasom i punim samo stoji u mijestu i ruci i padne gas i ugasi se,stavio dvije cigle pred prednje tockove i da se popnem na njih isti slucaj,laganim gasom ne mogu ali sa malo nabijenim gasom i malo naglijim pustanjem kvacila moze,nemoze da zaspura ni na mokrome asfaltu,nagli start auto zatrza kao da ce se ugasiti,zveckuta u motoru i onda potegne za sekundu...Dok negdje nagazim brze na lokvu auto trza nenormalno,shavatam da se skvasi razvodna kapa ali da trza u sve i jednoj brzini previse to nemogu nikako....Kad je motor vruc i ugasim ga i ostavim 10-15 minuta i ocu i probam da upalim dok se upali skroz slab stangas ima,trebam da gas malo dodajem da ostane u radu...
Korpa i lamela promjenuti prije godinu dana i nista nije forsirano
Dakle molim da mi navedete ukratko u ceme bi mozda trebao da bude kvar,ja sumnjam na elektroniku i struju...Dakle,svjecice,kablovi od svijecica,akumulator,onda bi trebao malo da zivne,da bolje pali...
Ali to zveckutanje motora i trzuckanje i gubitak snage to me zabrinjava,motor crkaje mozda...Potrosnja mu je normalna kao i prvog dana kad sam ga kupio,dosta stabilna,nemogu da se popnem na obicnu ciglu na cesti laganim gasom,gubim zivce polako...Auto je Pug 205 1.4 44kW
Hvala unaprijed na odgovorima
Korpa i lamela promjenuti prije godinu dana i nista nije forsirano
Dakle molim da mi navedete ukratko u ceme bi mozda trebao da bude kvar,ja sumnjam na elektroniku i struju...Dakle,svjecice,kablovi od svijecica,akumulator,onda bi trebao malo da zivne,da bolje pali...
Ali to zveckutanje motora i trzuckanje i gubitak snage to me zabrinjava,motor crkaje mozda...Potrosnja mu je normalna kao i prvog dana kad sam ga kupio,dosta stabilna,nemogu da se popnem na obicnu ciglu na cesti laganim gasom,gubim zivce polako...Auto je Pug 205 1.4 44kW
Hvala unaprijed na odgovorima