Član
zuka_ je napisao(la):"Ma ovi sa sleperima nisu normalni, voze brze nego 60% putnickih auta..." prvo si ovo rekao a zatim
"a pod time "da nisu normalni" sam mislio da voze prebrzo s obzirom na kategoriju vozila... jbt kako ce se on sigurno zaustaviti pri brzini 80-100 km/h... pod teretom mu treba "kilometar" da stane jbt o tome ti govorim"
tako da ovim prvim si rekao da svi nisu normalni a nisi naveo sta si mislio a tek poslije kad sam ti ja napisao da nisi u pravu onda si rekao na sta si konkretno mislio.
Za ovo u vezi igrica necu da raspravljam s tobom jer pokusajes nesto dokazati sto nije bitno za ovu temu,samo da bi ispao kao ti pametan jer igras igrice
I procitaj sta je napisao autor teme a sta ti![]()
Da dzabe ne idemo u off najbolje nek izbrisu ove moje kom![]()
izgleda da je postala tradicija ako odmah ne izneses sve sto mislis pocnu te kritikovati :icon_question: ne zelim se ni sa kim svadjati samo voditi normalnu i argumentovanu diskusiju
btw: autor teme je napisao "Dokle seže ljudska glupost sa kamionom..." dakle moj komentar je u svezi sa temom i nije upucen nikome konkretno tako da me bez razloga napadas
:icon_exclaim: