Ne iskusan, pod utjecajem alkohola, prije 23 sata = isto sranje kao i poslije 23, tako da bezze pisete da je zakon u redu, kad nije nikako pomogao, osim da se popune dzepovi "lopova"!
[/quote]
Bravo almir.. drug neki to izgleda jos nisu shvatili...gule nas...zakon je donesen na osnovu nikakvog istrazivanja....npr,kada se dogada najvise nesreca? koja starosna dob pravi najvise udesa i sl?..nego tek onako u stilu policajca:lol::lol:
meni su tri puta pisali bez trunke alkohola uz postivanje svih propisa,plus sestra mi ima preko 23 al nema vozacku..i gnide nisu mogle nista drugo naci i eto ti...jos jednom morao po staru ici hitno i objasnjavam al nista lik pise vidi nisam 'tatin sin' pa smije...
mislim to je samo da se deru mladi koji i imaju najmanje novaca i uticaja sto je dokaz koliko nas voli nasa drzava..
a svaka cast onim pametnim rijetkim policajcima koji su me pustili 2-3 puta...mislim ima li smisla kazniti osobu koja je potpuno trijezna a ima 22 god...dok stariji s polovkom divljaju i produ zato sto su ono kao iskusniji..mislim dovoljan je zakon da ne smijes voziti pod uticajem alkohola,kakve to veze ima s godinama...
uskoro ce nam uvest da nesmijes biti sam s curom u autu....hah