DLS 1100w ....??? specifikacije...

DLS 1100w ....??? specifikacije...

Član
eh ovako Imam ovaj woofer u ponudi da dobije jeftino od proijatelja ... UGl radi se o DLS wooferu od 1100wati ,..... na njemu nema nikavih specifikacije koji je model ili sl samo nazad na magnetu pise koliko wati ima ...sada da bih to uzeo hocu da vidim koliko ima rms-a i da zamjenim sa svojim sonyem od 380 rms-a ugl znam da je DLS bolji od njega nego kada ga budem prikopcavao na svoje pojacalo HIFONICS NX-400 ...da nebi pregorio tako ko od vas zna koji je model koliko ima rms-a neka mi javi sto prije da se nebi prodao ...pozzz ??? ;) ii evo slike od njega i da 12 inchi je

Prilozi

• 22092010095.jpg
    22092010095.jpg
    39,4 KB · Pregleda: 17
Početnik
ovo je DLS KW12 , woofer je 250W RMS-a ili 600MAX,

namjenjen je da radi u kompresionim kutijama 26-30 litara i najmanjen je za brzu muziku sa bassovima koji ne idu previse duboko tipa ROCK

svakako DLS je bolji ot tog Sony-a tako da ce biti promjena nabolje...

Član
znaci ...pise 1100 w....a za rms nerazumijem te jeli moze samo do 250 rmsa ili moze do 600 jer je kod mene pojacalo HIFONICS NX400? a woofer dolazi u takoj isto kutiji sto si naveo i dali je skupo za 100 km..??

Hmm...ja bas ocekujem dubinu mislim to volim tj slusam tipa muzike HIP-Hop i bass u smislu ocekujem dubinu...nisam neki fan rocka ali ipak i ovaj sony je napravljen za brze muzike koliko znam jer i on ide u kompresione kutije ali je kod mene kutija za air portovima... koji ce se bolje pokazati od ova dva woofera??

Početnik
250W rms-a je snaga na kojoj woofer moze da radi danima bez ikakvoh ostecenja, na 600W moze da radi trenutno..

Uglavnom kupi to i nije skupo

Član
muha je napisao(la):
250W rms-a je snaga na kojoj woofer moze da radi danima bez ikakvoh ostecenja, na 600W moze da radi trenutno..

Uglavnom kupi to i nije skupo

Ok hvala na brzim odgovorima... znaci slobodno ga mogu prikopcati na bridg 1x 400 rms i da mu nista nebude...pozz i hvala jos jednom...;)

Član
Hifonics tvoj:
RMS Power at 4 Ohms 100 W x 2
RMS Power at 2 Ohms 200 W x 2
A od bridge-a ne ocekuj mnogo!
Sub DLS:
250W RMS
600W MAX
=TAMAN!