Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kako se vise kriza osjeti sve vise belaja i nasilja :icon_mad:
Posla i ako ima mrsko im radit lakse ukrast i orobit koga pa preprodat ...
Evo bas citam po forumu poceli i dijelove sa auta opet masovno skidat, kod nas najcesce muziku kradu al' se malo stisalo u zadnje vrijeme nisam dugo cuo da su kome sta digli ....
stvarno svakakvih debila ima:icon_mad: nemozes vise ni sa djevojkom hodat je neznam kako bi postupio da moju dotakne, morao bi se pobiti pa makar me isjekli. desavalo mi se svakakvih tuca i svega ali kad sam bez nje. na nju sam bas osjetljiv da to ne bi mogao podnijeti...a utoka ne rijesava problem ako ga roknes odlezat ces, a posebno sto je baksuz kad je nosis drama...
jedno jutro se pozdravis sa momkom a drugo ti je njegova smrtovnica na vratima da znate koji je to sjeb ono bas (RIP AMAR), nema sta drzavni udar da se raja skupi i sve lagano i temeljno od politicara do dzeparosa
jedno jutro se pozdravis sa momkom a drugo ti je njegova smrtovnica na vratima da znate koji je to sjeb ono bas, nema sta drzavni udar da se raja skupi i sve lagano i temeljno od politicara do dzeparosa
aaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pa jebo ga grob vise do kad ce se ovo desavati jojjjjjjjjjjjjjj pa stvarno sramota sramota i sramota pa sta je ovo svi mangupi svi se kurce mater im ***** joj idiota cuj sa ledja prisli pa svee treba pobiti i popaliti da se ne zna ni da je postojao svaki mu trag sa lica zemlje izbrisati al najvise je kriva policija za sve ovo sto se desava