erol_brcak je napisao(la):Ma moze se ovo i homologirat i registrovat, treba ga samo dignut od zemlje 10ak cm, amortizere prikacit, signalizaciju, osvjetljenje, cajger,gume s dot oznakom i mislim da je to to i eto te na cesti![]()
jesi li siguran:icon_question:erol_brcak je napisao(la):Ma moze se ovo i homologirat i registrovat, treba ga samo dignut od zemlje 10ak cm, amortizere prikacit, signalizaciju, osvjetljenje, cajger,gume s dot oznakom i mislim da je to to i eto te na cesti![]()
sutra oko moje,a ja sam koristio cijevi fi 50 ali tanka stijenkaerol_brcak je napisao(la):Ama ljudi nit je ko spominju homologaciju, nit financijski plan nit ikakav plan, ovo je bilo samo informisanje, prije sedmicu, dvije poceli vozit karting kod nas i nafurali i kontamo bolje sebi pravit, malo ubit vrijeme praveci, nesto naucit, a kasnije fun time kad se sastavi.
Polako, ja na Hondi jos imam nekih stvari za uradit, pa ako sta para ostane pocet cemo nesto kemijat.
Sarajlic, daj slidze
@Mrva: Pa kako registruju bagija ili kvada i slicno tomu?
@Dado: Cujemo se jos![]()
Bilo bi i to zabavno ali izubio bi najvece cari kartinga,savrsen grip i upravljivost,i osjecaj G sile kakav nemozes dozivjeti na drugim cestovnim vozilicama.Dobar kart pruza i do 2 G silu sto tesko postize cak i malo koji cestovni supercar :icon_biggrin:Lija je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Ma moze se ovo i homologirat i registrovat, treba ga samo dignut od zemlje 10ak cm, amortizere prikacit, signalizaciju, osvjetljenje, cajger,gume s dot oznakom i mislim da je to to i eto te na cesti![]()
neko rece dignes ga nema downforce-a stavis DOT gume bye bye trakcija,hajd ovo ostalo moze i proc..Isto smo jaran i ja kontali da si napravimo neki kart,posto vec imamo vecinu djelova,pa cemo vidjet mozda i bude sta od tog