Skrabo je napisao(la):Samo se tesko moci zakljuciti da li valjaju neke gume ili ne kao npr.neko pise da sa sava S3 odlicne a neko da su pravo smece..
trizex je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Samo se tesko moci zakljuciti da li valjaju neke gume ili ne kao npr.neko pise da sa sava S3 odlicne a neko da su pravo smece..
Za Savu ce ti se svi, ukljucujuci i mene, sloziti da je extra PO SNIJEGU, medjutim smece po svim ostalim uslovima (kisa / kada je toplije vani i suho) , ko god misli da nije tako ne vozi dovoljno brzo....
Franki je napisao(la):Ja imam Tigrove zimske. Onako, ok su. Ne silujem ga baš...Do stoje...
dellas je napisao(la):Sava je mozda dobra po snegu, ali ja se uverih zimus da je tigar wintera po dubogom snegu majka!(porazila je michelin u mom slucaju ) A u ostalim uslovima je puno slabija, slicna prica kao sa savom.
Skrabo je napisao(la):dellas je napisao(la):Sava je mozda dobra po snegu, ali ja se uverih zimus da je tigar wintera po dubogom snegu majka!(porazila je michelin u mom slucaju ) A u ostalim uslovima je puno slabija, slicna prica kao sa savom.
Kako ce Tigar poraziti Michelin ??
Skrabo je napisao(la):dellas je napisao(la):Sava je mozda dobra po snegu, ali ja se uverih zimus da je tigar wintera po dubogom snegu majka!(porazila je michelin u mom slucaju ) A u ostalim uslovima je puno slabija, slicna prica kao sa savom.
Kako ce Tigar poraziti Michelin ??