IGY Član 01.10.2009 #18 oooooo ko nam to dosao sta je nisi znao vratiti stari nick i traziti novu sifru :lol::lol::lol::lol::lol:
oooooo ko nam to dosao sta je nisi znao vratiti stari nick i traziti novu sifru :lol::lol::lol::lol::lol:
adi187 Član 01.10.2009 #24 Jel GSI ajd u off da sa coletom bacis koju o kadettu Dobro dosao , ostani aktivan!
bruda Član 01.10.2009 #25 hvala svima kako mogu ubaciti slike od auta nek neko pomogne hvala lijepo unapred
merdecesW126 Početnik 01.10.2009 #26 mene tražiš?! ali ja nisam trkač:icon_sad: ja sam kruzer:icon_smile: bolje nas snašao
blindery Član 01.10.2009 #27 bruda je napisao(la): hvala svima kako mogu ubaciti slike od auta nek neko pomogne hvala lijepo unapred Kliknite za proširenje... hahah bruda nije ovo tvoja tema koliko vidim , slike uploadas na neki server pa samo okacis link il ih dodas kao attachment
bruda je napisao(la): hvala svima kako mogu ubaciti slike od auta nek neko pomogne hvala lijepo unapred Kliknite za proširenje... hahah bruda nije ovo tvoja tema koliko vidim , slike uploadas na neki server pa samo okacis link il ih dodas kao attachment