bilosto je napisao(la):ma... nesto sve gledam ovu temu i stalno joj se vracam... neki od automobila koji su navedeni kao najruzniji su meni bas simpa i ja bih ih rado imala... npr. micra, multipla (ona stara)... kako su ukusi razliciti... svaki dan gledam neka auta i svaki dan imam situaciju u kojoj se meni nesto svidja, a mom sugovorniku ne, ili obratno... bespredmetno je diskutirati o ukusima i onome sta je kome lijepo ili ruzno... da, moguce je da veliki broj ljudi preferira (ili ne) neko odredjeno vozilo... takodjer, vidljivo je na ovom forumu da veliki broj preferira tacno odredjen stil uredjenja ili dorade vozila... gledajuci to s te strane, covjek se zamisli i upita se sta bi se desilo kad bi se nekom "statusnom simbolu" na forumu reklo: cuj, tvoj automobil je tako ruzan, da bi mene bilo sramota da me neko vidi da sjedim u njemu!
zaista smo mi ljudi cudna bica... moram priznati da su mi vasi komentari fantasticni, odusevljavam se razlicitostima medju vama (nama) i svakodnevno otkrivam nesto novo o sebi, citajuci vas! hvala vam!
Davor_ je napisao(la):
muha je napisao(la):bilosto je napisao(la):ma... nesto sve gledam ovu temu i stalno joj se vracam... neki od automobila koji su navedeni kao najruzniji su meni bas simpa i ja bih ih rado imala... npr. micra, multipla (ona stara)... kako su ukusi razliciti... svaki dan gledam neka auta i svaki dan imam situaciju u kojoj se meni nesto svidja, a mom sugovorniku ne, ili obratno... bespredmetno je diskutirati o ukusima i onome sta je kome lijepo ili ruzno... da, moguce je da veliki broj ljudi preferira (ili ne) neko odredjeno vozilo... takodjer, vidljivo je na ovom forumu da veliki broj preferira tacno odredjen stil uredjenja ili dorade vozila... gledajuci to s te strane, covjek se zamisli i upita se sta bi se desilo kad bi se nekom "statusnom simbolu" na forumu reklo: cuj, tvoj automobil je tako ruzan, da bi mene bilo sramota da me neko vidi da sjedim u njemu!
zaista smo mi ljudi cudna bica... moram priznati da su mi vasi komentari fantasticni, odusevljavam se razlicitostima medju vama (nama) i svakodnevno otkrivam nesto novo o sebi, citajuci vas! hvala vam!
zene i njihov ukus za aute,
iz licnog iskustva mogu reci da bi situacija bila drugacija da su se zene pitale
neki od najruznijih bi bili medju "najsladjim"
recimo
Micra
PT Cruiser
KA
a da ne pricamo o tome koliko je vazna boja auta :icon_smile::icon_smile:
muha je napisao(la):...iz licnog iskustva mogu reci da bi situacija bila drugacija da su se zene pitale
neki od najruznijih bi bili medju "najsladjim"...
djavolica je napisao(la):Ne bi svima, meni su recimo ti "autici" i njima slicni fuj fuj fuj
RCat je napisao(la):za mene spada ovako nesto u Uglyest Cars
ili ovako
a od ovih u prvom postu navedeno, pa cak i multipla ne iako je sebi nebi nikad
kupila - nema wankel motor :lol: