SamiRX-8 je napisao(la):Mozes ti Daki , ujtru sam u 10 prvi dole, ako nista daj mi i BT50 da vidim kakav je :lol:
SamiRX-8 je napisao(la):Eh eto, vozio sam danas novu Mazdu 3 sedan... benzin, 105 konja... Auto je sila, od prve mi je leglo, mislim da nisam morao ni voziti, da sam imao pare odmah bih je uzeo...Vuce u niskim obrtajima, precizan upravljas, dobra zavrsna izrada, sjedista profilisana, motor odlican, ovjes jos bolji... Ne znam sta vise da napisem, ja joj nisam nasao mane za onoliko koliko sam vozio... Tek ostala auta u salonu, Mazda 6 me odusevila jednom rjecju... Onaj ko nije otisao danas pokajao se ogromno
nodiash je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Eh eto, vozio sam danas novu Mazdu 3 sedan... benzin, 105 konja... Auto je sila, od prve mi je leglo, mislim da nisam morao ni voziti, da sam imao pare odmah bih je uzeo...Vuce u niskim obrtajima, precizan upravljas, dobra zavrsna izrada, sjedista profilisana, motor odlican, ovjes jos bolji... Ne znam sta vise da napisem, ja joj nisam nasao mane za onoliko koliko sam vozio... Tek ostala auta u salonu, Mazda 6 me odusevila jednom rjecju... Onaj ko nije otisao danas pokajao se ogromno
Nebi ni ja nasao manu da sam poslije forda sjeo u neko drugo auto:icon_twisted:
nodiash je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Eh eto, vozio sam danas novu Mazdu 3 sedan... benzin, 105 konja... Auto je sila, od prve mi je leglo, mislim da nisam morao ni voziti, da sam imao pare odmah bih je uzeo...Vuce u niskim obrtajima, precizan upravljas, dobra zavrsna izrada, sjedista profilisana, motor odlican, ovjes jos bolji... Ne znam sta vise da napisem, ja joj nisam nasao mane za onoliko koliko sam vozio... Tek ostala auta u salonu, Mazda 6 me odusevila jednom rjecju... Onaj ko nije otisao danas pokajao se ogromno
Nebi ni ja nasao manu da sam poslije forda sjeo u neko drugo auto:icon_twisted:
SamiRX-8 je napisao(la):Dobro se skontaj pa naleti druge godine , gosp. Denis je stvarno korektan covjek, i usluzan... nije nas tretirao kao neke balavce kojih bi sto prije da se rijesi, sve pohvale za njega i Remex
adnan_17 je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Dobro se skontaj pa naleti druge godine , gosp. Denis je stvarno korektan covjek, i usluzan... nije nas tretirao kao neke balavce kojih bi sto prije da se rijesi, sve pohvale za njega i Remex
I od mene takođe pohvale za gosp. Denisa i ekipu koji su nam ustupili auta.Odlican potez Remexa. Svaka cast!