RS6Avant Član 15.11.2011 #16 0:3 , Lulic hat-trick kad prodjemo ima da gori Lisabon , grmit ce citava Bosna :icon_smile:
MTR Član 15.11.2011 #20 e cekam ovako nesto ima 15 godina , ne prodjemo li sad nikad vise necu pogledat ni jednu utakmicu
RS6Avant Član 15.11.2011 #23 jebeni su jebeniii , bice gutavo pu jebo ga teravija , joj gotov sam zaplako , ***** li mu mater nasminkanu
jebeni su jebeniii , bice gutavo pu jebo ga teravija , joj gotov sam zaplako , ***** li mu mater nasminkanu
RS6Avant Član 15.11.2011 #25 Sudiji treba metak u celo iste sekunde , dabogda mu zenu crnci karali 3 dana bez prestanka :icon_mad::icon_mad:
Sudiji treba metak u celo iste sekunde , dabogda mu zenu crnci karali 3 dana bez prestanka :icon_mad::icon_mad:
Schumi Član 15.11.2011 #29 Kad je Miske pucao penal ja se sav osafunjo, mogu mislit njega hahaha hajmo sad lagano još jedan i Ciao Bella...
Kad je Miske pucao penal ja se sav osafunjo, mogu mislit njega hahaha hajmo sad lagano još jedan i Ciao Bella...
vw_damir Član 15.11.2011 #30 Tako ti je to kad ti selektor nema muda. Jedan je Slaven bilic!!! Na euru bodrit pravu ekipu, napadacku... mudonje. 'ajmo Hrvatska!
Tako ti je to kad ti selektor nema muda. Jedan je Slaven bilic!!! Na euru bodrit pravu ekipu, napadacku... mudonje. 'ajmo Hrvatska!