Daljinsko paljenje

Daljinsko paljenje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
mozda tu spravicu koriste ovi nasi lopovi,sto kradu golfove,audie itd..........,da ja brinem za svoje auto kupio bih kakvog rotvajlera da mi zivi u autu. ali znam da je kod nas cilj da ukradu muziku iz starijih auta

Član
Zanimljiv fazon, bio bi koristan da ujutro upalim auto prije nego sto izadjem iz kuce, ali meni ne moze koristiti jer imam multilok, dok njega ne otkljucam ne mogu upaliti, a kad vec udjem u auto zbog multiloka, onda mi daljinsko paljenje nema svrhe....

Sto se tice kradje...skoro sam cuo (ne znam koliko je istina, ali je dovoljno glupo da bude istina) da je neki lik iz inostranstva dosao kod nas i ostavio auto na nekom parkingu sa natpisom "nemam radio" (valjda u svrhu da mu ne obijaju auto zbog radija) a kada se vratio, nije bilo auta, vec samo ceduljica "kupicemo mi radio".... Zato je kasko zakon...

Član
Nijedan ajnspric nema saug.A cak golf 1 gti je ajnspric. Saug imaju samo karburatori.
Na danasnjim autima malo sta ima da nije postojalo i u 80im. Mozda radarski tempomati, gps navigacija, parking senzori i slicne perverzije. Sto se tice motora, to su sve stare tehnologije samo sve vise rafinirane i efikasnije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.