dali bi ovo izgledalo dobro???

dali bi ovo izgledalo dobro???

Član
kao na drugoj slici i super..ako budes radio kao na poslednjoj onda neka budu dupli izduvi..da bude kao na audiju 2.5 tdi quatro

Član
Slabo Nermine navikli smo mi od tebe orginalnija neka rjesenja neg ovo :D:D

Improvizuj sta kao sa onim maglenkama :cool:

Član
Posto ne moze da ostavlja tragove guma po cesti hoce da ostavlja cadj po cesti :lol::lol:

:icon_exclaim: Meni se svidja ;)

darko13 je napisao(la):
Po meni ove dvije slike iznad G4 na prethodnoj strani bi bilo najbolje rješenje ;)

;)
ako ima ko jos kakav fin prijedlog nek se javi.....jer sam u razradi plana nekog lakiranja na autu pa da vidim sta bi za "nazad"....

Član
To samo Ameri furaju taj fazon izgleda. Pa nije loše po meni, recimo na golfu mi je ok. A na ovoj bori bi bilo bolje da je drugačija cev ili da je okrenuta drugačije...

Frenkie-3B je napisao(la):
ako bude izgledalo priblizno ko u ove cvrke onda je dobro ;)

moram pokusati nesto napraviti kao onona onom golfu,ali cu prije toga morati ofarbati donju lajsnu nazad,ili naci onu lajsnu za karavane sa senzorima jer one su malo kockastije u drugaciji im je oblik....

GOLF TZ je napisao(la):
kupis body na boru... :D

ma samo naprijed lip od V6-a,i mozda pragove kao kod R32,ravno i bez ikakvih reljefa..

Član
onda je moj prijedlog da ides na clean, da ukines lajsne i na karambolkama i na vratima, lijepo bi stajalo na boru pogotovo sa tom bojom...:) ;)

GOLF TZ je napisao(la):
onda je moj prijedlog da ides na clean, da ukines lajsne i na karambolkama i na vratima, lijepo bi stajalo na boru pogotovo sa tom bojom...:) ;)

bljak..evo kako to izgleda,ko da si mu helanke obukao.....
uzmi u obzir da BBS na trokolici dobro izgleda...

previse celav... :icon_sad: