dali bi ovo izgledalo dobro???

dali bi ovo izgledalo dobro???

dali bi jedan nastavak ili lonac izgledao dobro kad bi ga okrenuo,jer zelim dobiti kakav "passat 2.0 tdi"-look

evo npr ovaj(ne direktno ovaj)ali ovaj fazon tzv DTM-look

da bi ovako izgledalo..

Član
vidjao sam na par auta i izgleda poglupo,cak sta vise bilko mi smijesno reko vidi budale naopako okrenuo :lol: :cool:

jbg,ko da si iz zivinica :lol:

mislim imitirati izgleda onog auspuha,nebi ja to izbacio 15cm napolje,samo bi malo da viri ISPOD karambolke....

Član
ma dobro bilo bi ok ostavit je dole ispod ko na 2slici to ok,al bolan kad sam vidio okrenuo naopako i jos izasla 15cm hahaha,boli glava stomak me zabolio od smijeha,reko gledaj seljakluka :lol:

edo_benz je napisao(la):
ma dobro bilo bi ok ostavit je dole ispod ko na 2slici to ok,al bolan kad sam vidio okrenuo naopako i jos izasla 15cm hahaha,boli glava stomak me zabolio od smijeha,reko gledaj seljakluka :lol:
ima jedan u gracanici sa passat-om,bas to sto kazes izgleda mu kao impotentan pimpek :D

Član
nermin suljagic je napisao(la):
edo_benz je napisao(la):
ima jedan u gracanici sa passat-om,bas to sto kazes izgleda mu kao impotentan pimpek :D

TO je tvoje misljenje iz iskustva ili... *? :lol:

Dobro bi bilo samo da viri malo ispod karambolke, ali oprezno, bude li virilo vise 4-5cm bit ces impotentni pimpek...ne sto ne mozes fukat, nego nece ti niko prici sa takvim auspuvom hahaha :lol:

tibor987 je napisao(la):
nermin suljagic je napisao(la):
edo_benz je napisao(la):

TO je tvoje misljenje iz iskustva ili... *? :lol:

Dobro bi bilo samo da viri malo ispod karambolke, ali oprezno, bude li virilo vise 4-5cm bit ces impotentni pimpek...ne sto ne mozes fukat, nego nece ti niko prici sa takvim auspuvom hahaha :lol:

neka neka,tibore.... nije bitan auspuh,bitna je ostala sminka,hehhe

Član
meni je ovo dobro jedino ako bi nasao neki predobar zadnji branik pa ovako okrenes da ne puse direktno u branik ako ne volis ruku i galamu a volis izgled i ljepotu, ali to je moje misljenje...

Član
znas kako druze....ok je to za polozaj:icon_biggrin:...ali su rore previse debele za ovakvo nesto....:icon_rolleyes:

Član
i ja isto mislim,da je naci kakve tanje,ili napraviti takav zavrsetak od inox-a.,to bi onda valjalo,ove su mi nekako predebele,i ove na cetvorci mi tako izgledaju,bar preko slike,mozda je uzivo puno ljepse