Član
edo_benz je napisao(la):ma dobro bilo bi ok ostavit je dole ispod ko na 2slici to ok,al bolan kad sam vidio okrenuo naopako i jos izasla 15cm hahaha,boli glava stomak me zabolio od smijeha,reko gledaj seljakluka :lol:
ima jedan u gracanici sa passat-om,bas to sto kazes izgleda mu kao impotentan pimpekedo_benz je napisao(la):ma dobro bilo bi ok ostavit je dole ispod ko na 2slici to ok,al bolan kad sam vidio okrenuo naopako i jos izasla 15cm hahaha,boli glava stomak me zabolio od smijeha,reko gledaj seljakluka :lol:
nermin suljagic je napisao(la):ima jedan u gracanici sa passat-om,bas to sto kazes izgleda mu kao impotentan pimpekedo_benz je napisao(la):ma dobro bilo bi ok ostavit je dole ispod ko na 2slici to ok,al bolan kad sam vidio okrenuo naopako i jos izasla 15cm hahaha,boli glava stomak me zabolio od smijeha,reko gledaj seljakluka :lol:![]()
tibor987 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):ima jedan u gracanici sa passat-om,bas to sto kazes izgleda mu kao impotentan pimpekedo_benz je napisao(la):ma dobro bilo bi ok ostavit je dole ispod ko na 2slici to ok,al bolan kad sam vidio okrenuo naopako i jos izasla 15cm hahaha,boli glava stomak me zabolio od smijeha,reko gledaj seljakluka :lol:![]()
TO je tvoje misljenje iz iskustva ili... *? :lol:
Dobro bi bilo samo da viri malo ispod karambolke, ali oprezno, bude li virilo vise 4-5cm bit ces impotentni pimpek...ne sto ne mozes fukat, nego nece ti niko prici sa takvim auspuvom hahaha :lol: