E edoze Član 22.08.2008 #4 Ryu je napisao(la): jednostavno i lijepo nikad ne trazim greske na necemu sto mi se svidja Kliknite za proširenje... thx,puno mi znaci kad mi takav PS majstor ko ti to kaze,ima jos par greskica,al sam ih poceo ispravljat
Ryu je napisao(la): jednostavno i lijepo nikad ne trazim greske na necemu sto mi se svidja Kliknite za proširenje... thx,puno mi znaci kad mi takav PS majstor ko ti to kaze,ima jos par greskica,al sam ih poceo ispravljat
E edoze Član 22.08.2008 #7 dadao_style je napisao(la): meni je extra Kliknite za proširenje... thx puno
E edoze Član 22.08.2008 #9 Trozic je napisao(la): popravio si se nabolje samo tako nastavi i ABD da pojediš na takmičenju Kliknite za proširenje... haha,nemoj tako,uobrazicu se:icon_biggrin:ma potrudicu se,pa sta bude:icon_biggrin:
Trozic je napisao(la): popravio si se nabolje samo tako nastavi i ABD da pojediš na takmičenju Kliknite za proširenje... haha,nemoj tako,uobrazicu se:icon_biggrin:ma potrudicu se,pa sta bude:icon_biggrin:
E edoze Član 22.08.2008 #11 tibor987 je napisao(la): bez zamjerke ! Kliknite za proširenje... thxima par greskica al bice popravljene
tibor987 je napisao(la): bez zamjerke ! Kliknite za proširenje... thxima par greskica al bice popravljene