bmwscaner je napisao(la):195 45 gume nankang cca 110 km po komadu takodjer i neke Platin... jes da su low clas gume ali za te pare odlicne a pogotovo da cvaju dizela koji ide warp 3 do 160
bmwscaner je napisao(la):to je drugo ali 205 45 je ogromno za felgu te sirine izgleda ko balon ali za prvu ruku jbg posluzit ce
Harli_team je napisao(la):195/45 16" = 125 KM/Kom, (Nankang) ja sam toliko platio po gumi, razvukao ih na 9J feluge i super se ponašaju, obzirom da ja ne vozim divljačku vožnju meni sasvim odgovaraju, sad sam se s mora vraćao 200 bez problema ide i ne trese mrve, tako da kad se odlučiš nemoj bježati od tih guma.
Skrabo je napisao(la):Harli_team je napisao(la):195/45 16" = 125 KM/Kom, (Nankang) ja sam toliko platio po gumi, razvukao ih na 9J feluge i super se ponašaju, obzirom da ja ne vozim divljačku vožnju meni sasvim odgovaraju, sad sam se s mora vraćao 200 bez problema ide i ne trese mrve, tako da kad se odlučiš nemoj bježati od tih guma.
Znam da su dobre u emne drug uzeo i jos par momaka ali nije meni to bitno toliko,rijetko ja prelazim vece brzine
Nego hoce li dirati ova felgaa u amortizer ili negdje jer je velik et???
Harli_team je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Harli_team je napisao(la):195/45 16" = 125 KM/Kom, (Nankang) ja sam toliko platio po gumi, razvukao ih na 9J feluge i super se ponašaju, obzirom da ja ne vozim divljačku vožnju meni sasvim odgovaraju, sad sam se s mora vraćao 200 bez problema ide i ne trese mrve, tako da kad se odlučiš nemoj bježati od tih guma.
Znam da su dobre u emne drug uzeo i jos par momaka ali nije meni to bitno toliko,rijetko ja prelazim vece brzine
Nego hoce li dirati ova felgaa u amortizer ili negdje jer je velik et???
Ja sam nekad duju imao, i vozikao sam 16ke ali dosta široke i znam da su nazad dirale rubove u krivinama, (tvornički ovjes) tako da nisam ti baš kompetentan da to kažem, ali fele kao fele su mi dosta lijepe nećeš pogriješiti ako ih uzmeš...