da je vrati u smislu da klikne na "undo" to nema sanseLexillium je napisao(la):Dobra tema...neko kaže da je moguće,neko kaze da nije moguće vraćanje kilometraze iz ECU? Konkretno kod VW-a ???
Šta je prava istina???
Mrva je napisao(la):da je vrati u smislu da klikne na "undo" to nema sanseLexillium je napisao(la):Dobra tema...neko kaže da je moguće,neko kaze da nije moguće vraćanje kilometraze iz ECU? Konkretno kod VW-a ???
Šta je prava istina???
jedino da upise ponovo stare kilometre ako ih zna uopste![]()
Lexillium, tu si upravu.. km se zapisuju na dva razlicita mjesta. Dosta kineza je radilo na nacin da samo na tabli vrati km a u ecu ostane fabricki zapis. Za nove interfejse G4 ili recimo Bora su p...in dim. Samo je pitanje vremena, na nekoj tabli je potrebno do 15 min a na nekim do 45 min.Lexillium je napisao(la):Mislio sam na konkretno jedan slucaj kad sam bio prisutan,da na tabli jedna kilometraza,a u ECU (ABS???) druga kilometraza...Mrva je napisao(la):da je vrati u smislu da klikne na "undo" to nema sanseLexillium je napisao(la):Dobra tema...neko kaže da je moguće,neko kaze da nije moguće vraćanje kilometraze iz ECU? Konkretno kod VW-a ???
Šta je prava istina???
jedino da upise ponovo stare kilometre ako ih zna uopste![]()
menjic je napisao(la):Taxiste bi zaboravio, a od firme trazio godisjni izvjestaj o radnim nalozima za vozace u kom precizno pise koliko je potroseno goriva i koliko dana vozeno i koliko kilometara predjeno.
Knjigovodje su gori nego serviseri !
Ako mi je u cilju uzeti 20 dobrih auta, a ako mi je u cilju uzeti 20 auta sa kojima cu zajebati 20 ljudi, onda ne bi nista ni gledao, nego bi platio ovom momku u bjeljini da promjeni sve sto je izderano, pa bi platio po jedno dubinsko ciscenje, na 20 svega dobijam popust pa i cjene nisu kakve su za jedno. Pa bi tek onda vratio KM i zajebao 20 ljudi.