daki Legend 01.07.2008 #16 trizex je napisao(la): I dok vi slikate i objasnjavate ja cu odvest onu trecu, najsisatiju, da joj pokazem zasto imam 80% folije na autu Kliknite za proširenje... Ahahahahaha
trizex je napisao(la): I dok vi slikate i objasnjavate ja cu odvest onu trecu, najsisatiju, da joj pokazem zasto imam 80% folije na autu Kliknite za proširenje... Ahahahahaha
Bocky Član 01.07.2008 #17 Deyo je napisao(la): Još kažeš da radiš za dernek.ba kao fotograf :lol: Ima da lete k'o pčele na med :lol: Kliknite za proširenje... jesi se ti ufatio tog derneka mene banovali s foruma pa mi bezveze vise... :icon_confused:
Deyo je napisao(la): Još kažeš da radiš za dernek.ba kao fotograf :lol: Ima da lete k'o pčele na med :lol: Kliknite za proširenje... jesi se ti ufatio tog derneka mene banovali s foruma pa mi bezveze vise... :icon_confused:
KoKUz Član 01.07.2008 #18 K_U_D_Y je napisao(la): Evo i ja se malo ponovio danas pa da se pohvalim....nadam se da je fin aparat pa ko ima iskustva molio bi da napise stogod o njemu SONY Cyber shot DSC-H10 i usput jedna zanimljiva slika sa naseg nam jedinog mora u Neumu Kliknite za proširenje... :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
K_U_D_Y je napisao(la): Evo i ja se malo ponovio danas pa da se pohvalim....nadam se da je fin aparat pa ko ima iskustva molio bi da napise stogod o njemu SONY Cyber shot DSC-H10 i usput jedna zanimljiva slika sa naseg nam jedinog mora u Neumu Kliknite za proširenje... :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
Bocky Član 02.07.2008 #19 Deyo je napisao(la): Ma ja ti to toliko mrzim da nije normalno, mislim svaka čast momcima što su to napravili i digli lovu, ali raja je bljak, čast izuzecima ;-) Kliknite za proširenje... hahaha..... mrzis, a koju god sliku stavis u cosku pise dernek.... kralj si:lol::lol:
Deyo je napisao(la): Ma ja ti to toliko mrzim da nije normalno, mislim svaka čast momcima što su to napravili i digli lovu, ali raja je bljak, čast izuzecima ;-) Kliknite za proširenje... hahaha..... mrzis, a koju god sliku stavis u cosku pise dernek.... kralj si:lol::lol: