Cudo iz Travnika

Cudo iz Travnika

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ma svi ti blentavi sto tako uce polude znam ja jednog .. a ima ih koliko ocete . . . bas me zanima dokad ce ova bit normalna

Ustvari vec je nenormalna cim toliko uci :lol: :lol: :lol:

Član
Svaka joj čast, ali to samo znači da će bit najpametnija cura na birou za rad :icon_smile: , a pošto nam direktori nisu baš neko oličenje pameti ona će da ih ne bi ugrozila ostat na birou :icon_sad:

Član
šakal40 je napisao(la):
Svaka joj čast, ali to samo znači da će bit najpametnija cura na birou za rad :icon_smile: , a pošto nam direktori nisu baš neko oličenje pameti ona će da ih ne bi ugrozila ostat na birou :icon_sad:

to 100% nece;) stari joj je drzao onu "PALMU" sto je bila dole ispod hotela i mesnice "bajre" sve je bilo bijela tehnika ma sveeee.. i bilo je svakakvih problema cak i nekoliko godina zatvora za odredene osobe... uglavnom puni su para;)

Član
Sve je to super krasno al' ona pojma nema o zivotu... Na kraju ce bibiknut' i sta onda?

:icon_eek::icon_eek:

Bog te vidio,strasno.Baaaah jos ne vjerujem.

Ali se slazem sa vecinom;puknut ce kad tad i ovo zadnje da ta nema pojma o zivotu u smislu da se nikad nije posteno zabavila,iako mozda samo bubam,nemam pojma ni ko je,ni sta je,ali eto neko stereotipno misljenje.:icon_twisted:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.