Cudan zvuk na auspuhu na Peugeotu 307 2.0 hdi 66kw

Cudan zvuk na auspuhu na Peugeotu 307 2.0 hdi 66kw

Član
Kupio sam peugeot 307 2.0 hdi 2002 godina i kad sam gledo auto primjetio sam da mu je izvadzen katalizator auto normalno radi,normalno ide all ima cudan i ruzan zvuk na zavrsetku auspuha!!da li neko zna sta moze biti razlog??? :icon_confused:

Član
Najvjerovatnije zbog punog mjeseca. Mislim wtf? Kakvo je to objasnjenje, kakav cudan zvuk? Da nije mozda, ali mozda probijen auspuh?

Član
pa ako je bucniji nego sto treba da bude onda mijenjaj zadnji lonac, ako ti bude trebao katalizator javi mi se u PP .

Član
Dao si sam sebi odgovor,ako je skinut kat.mora se vise cuti nazad,mozda cak i šištati malo !
Barem je meni tako bilo kad sam skinuo katalizator....

Član
SaNNeL je napisao(la):
Kupio sam peugeot 307 2.0 hdi 2002 godina i kad sam gledo auto primjetio sam da mu je izvadzen katalizator auto normalno radi,normalno ide all ima cudan i ruzan zvuk na zavrsetku auspuha!!da li neko zna sta moze biti razlog??? :icon_confused:

Iz auspuha kaoo da nesto susti a nije probijen lonac nigdje nit je progorio!!a ima jedan prijatelj isto izvadzen katalizator all zvuk mu je ostao isti ???ako neko zna bio bih zahvlan :icon_smile: