cudan miris?

cudan miris?

Lija je napisao(la):
a zasto je klip u GMT.? a kasnije ako kojim slucajem nebudes mogao ubaciti osigurac ,odvrnes svjecicu i kroz taj otvor nekom polugom pridrzis ventil....

pa ne mozes odvrnut svjecicu od usisne grane, ocito se ne razumijes jer usisna grana na 1.6 motoru golf IV je plasticna i ide preko svjecica, skine se cirka 5 min,............ zato ne mogu se s tobom raspravljat, ;)

Početnik
pa dobro msm nezalazim u te VW vode jer me neint..a uradio sam ovako dosta puta,na raznim vozilima,

Član
digni haubu i vidida ne pise STIHL umjesto vw :D
otidji nekom dobrom majstoru,a i pogledaj da nije gdje sta zapelo na izduvnoj grani pa mozda samo gori pomalo i miris ulazi u kabinu

Početnik
elektricar je napisao(la):
Lija je napisao(la):
pa dobro msm nezalazim u te VW vode jer me neint..a uradio sam ovako dosta puta,na raznim vozilima,

;) nije ta tema jbg da sad pricamo kako je kod koga

ma znam da nije,ali eto ja sam mislio na ove druge modele..uopste nisam znao da je usisna grana preko svjecice jer se nisam susretao stime ;)

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
digni haubu i vidida ne pise STIHL umjesto vw :D
otidji nekom dobrom majstoru,a i pogledaj da nije gdje sta zapelo na izduvnoj grani pa mozda samo gori pomalo i miris ulazi u kabinu

heheh mozda 39ka stihl :lol:
ma nije vjerovatno je ovo sto elektricar kaze, posto sam imao plin ugradjen mjesec dana i on je samo pospjesio da izgore jos vise te gumice... barem mislim da je tako... rijesice se valjda nekako :)