Phantom Član 08.03.2011 #81 pukim48 je napisao(la): puki ima najmanju cunu :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
pukim48 je napisao(la): puki ima najmanju cunu :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Anes_mo Član 08.03.2011 #82 pukim48 je napisao(la): puki ima najmanju cunu :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... Jel se to hvalis :icon_question: :icon_rolleyes:
pukim48 je napisao(la): puki ima najmanju cunu :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... Jel se to hvalis :icon_question: :icon_rolleyes:
basinac Član 08.03.2011 #83 Hahahha, svak glasa za sebe hahaaha Ja uleti, odmah me počeli prozivati "evo zakia perverznjaka" haahaah
Hahahha, svak glasa za sebe hahaaha Ja uleti, odmah me počeli prozivati "evo zakia perverznjaka" haahaah
jaba78 Član 08.03.2011 #84 Od sad cu koristiti nick "Vendetta*" koji inace koristim kad igram. Samo da znate
tibor987 Član 09.03.2011 #90 Jose90 je napisao(la): JoseBHT ban ?? Kliknite za proširenje... Ne vjerujem da t enetko bannao, jer sam striktno rekao da momke sa bhtuninga ne diraju, ako i jesi slucajno sibni ip adresu ili nick pa t eodbanam... A igramo i sutra, taman veselo :lol:
Jose90 je napisao(la): JoseBHT ban ?? Kliknite za proširenje... Ne vjerujem da t enetko bannao, jer sam striktno rekao da momke sa bhtuninga ne diraju, ako i jesi slucajno sibni ip adresu ili nick pa t eodbanam... A igramo i sutra, taman veselo :lol: