Član
RE: da i ovde okacim CRX-a
Nije lose komsija,al ja bi to radije u crno :icon_biggrin:
Nije lose komsija,al ja bi to radije u crno :icon_biggrin:
erol_brcak je napisao(la):Nije lose komsija,al ja bi to radije u crno :icon_biggrin:
erol_brcak je napisao(la):Hjoj ukrast cu ti gume ocam
Bit ce to na kraju super Hondica ,u kakvom si je stanju uzeo jbt ovo je sad mashina i po,dobro je,mozda je nekad i otkupim
menjic je napisao(la):Pozdrav, fina hondica, a pogotovo mi se felge svidjaju, al molim te mani se JC dijelova ako ikako mozes.
SašaCRX je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Hjoj ukrast cu ti gume ocam
Bit ce to na kraju super Hondica ,u kakvom si je stanju uzeo jbt ovo je sad mashina i po,dobro je,mozda je nekad i otkupim
sto gume? 65 km nove kod Milutina :icon_smile:
kakav je bio kad sam ga uzeo, sad je nov jbt :lol:
menjic je napisao(la):Pozdrav, fina hondica, a pogotovo mi se felge svidjaju, al molim te mani se JC dijelova ako ikako mozes.
felne sam sam radio JC diskovi nisam ni stavio, suvisni su mi, pa cu ih mjenjati... to imas lose iskustvo u vezi JC ili :icon_question:
:icon_smile:
erol_brcak je napisao(la):Zato sto ja nemam 65km x 4,a trebaju mi nove gume,pa logicno
SašaCRX je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Hjoj ukrast cu ti gume ocam
sto gume? 65 km nove kod Milutina :icon_smile:
kakav je bio kad sam ga uzeo, sad je nov jbt :lol:
felne sam sam radio JC diskovi nisam ni stavio, suvisni su mi, pa cu ih mjenjati... to imas lose iskustvo u vezi JC ili :icon_question:
:icon_smile:
erol_brcak je napisao(la):To stoji Al opet se vracam na Civica,nema se love ba za CRX-a nikako,jedino ako ces ti prodavat svog opet i to za 2500 maks
menjic je napisao(la):Joj drug ja lafete platio 370 markica
A ferodo jeste poznatija marka, ali znam par ljudi koji su sa feroda presli na Mintex i ja ga koristim i zadovoljan sam, tako da ne znam dal se isplati, ferodo plocice su dupla cijena mintexa, mislim da je neopravdano.
exedy sam i ja misliouzeti nije ni skupa mada me maestro moj nagovorio da pravim sportsku lamelu pravu sa olaksanim zamajcem i sa lamelom onom sa cetiri plocice.