Crunch P2200 & Hifonics Zeus ZS 12BP

Crunch P2200 & Hifonics Zeus ZS 12BP

ej raja...imam ponudu za ovo dvoje polovno...e ja sto sam trazio po netu ovaj hifoncs woofer kosta 320eur i tako slicne cijene al neznam kolko su to stare cijene...al pise da je 450W RMS...na pojacalu ovom pise 400W, al uz ovu oznaku cesto po netu pise 800W...dali je to 400w RMS mozda? uglavnom je ovo dvoje upareno i ne ide mi u glavu da moze woofer skuplji od pojacala bit...e interesuje me neka okvirna vrijednost ovog dvoje zajedno, i ako ima neko ko je zainteresovan kupit...pa da vidim dal da uzimam ovu kombinaciju...

Član
Ma to ti je max power snaga pojacala dzabe sto pisu po ineternetu da je rms ne vjerujem da ima toliko
High Power 2 x 200 Watts @ 4 Ohms
2 x 400 @ 2 Ohms
Full MOSFET Design
4 & 2 Ohm Stable
PWM Power Supply
Tri-Mode Capable
12 dB per Octave internal crossover and a Bass/Treble Switch
Brushed Aluminum Heat Sink
On-board diagnostics

Authorized Internet Deal

Al inace dobra serija imo sam jedno ovakvo samo manje vati pa nes crklo posle ga je Muha uspio napravit :) ima stelovanja kamaru high input ulaze ko nema chincheve na playerzu ,izlaz za spajanje drugog pojacala itd

A woofera cudo je :icon_smile: i normalno da je skuplji od pojacalo Hifonics je to :cool:

A sad cijena pa ne znam ak mozes povoljno kupit obadvoje za kakve male pare recimo za 100 eura u kompletu :D dobro bi bilo jer nema ni vamo narod para evo gledam i po pik-u ima svega niko nis skoro ne uzima :icon_rolleyes:

Pojacalo samo da prodajes ti je nekih 80 KM za woofer mozes dobit nekih 200 KM max dzabe sto je nakd 500 placen :icon_confused: pa eto sracunaj se :icon_smile: pa javi i men za woofer kud ne reko jeftinije da je :lol:

a eto dok se preracunam..pokusavcam da prebijem cijenu s cojkom...ma znam ja kolko to kosta otprilike, al neznam kako se po bosni cijene krecu...ja recimo akd bi woofer sam mogo za 220KM prodat odma bi ja ovo uzeo profuro mjesec dana i prodo...jer ne lozim se ja tolko na to...eto ako si musterija da uzimam i imas ga do kraja jula u sarajevu...tamand a para skupis...:D

i dobro je sto si odgovorio, zahvaljujem...svi sve znaju a treba 10dana da neko odgovori...mozda je cojk i prodo do sad...

Član
Ma imam i ja te auto akustike svasta nesto i ja to iz ruke u ruku samo sverc komerc :D
Ajd slikaj to ak budes iso do lika da se vidi u kakvom je stanju kutija ;);)
Pa da prodam ja sta od svojih magnat transforce,pioneer 307 i GZ ak ti pase koji da mijenjamo :D