corrado

corrado

Član
Super autic, svidja mi se, jedan od rijetkih da je u fabrickom izdanju.... nadam se da ga neces nacunirat glupostima vec ostavit ovako clean...jer takav je najljepsi....

Član
Super, drago mi da nas ima jos, spojler karambolke mozes staviti od golfa 4 samo se malo sa krajeva skrati!
Samo naprjed!

Mnogo mi se svidja auto sve je super

Sta da kazem jedan od drazih auta mi je corrado i ABF motor :icon_biggrin:

Super radovi samo taako nastavi :cool:

Član
smajke je napisao(la):
Super autic, svidja mi se, jedan od rijetkih da je u fabrickom izdanju.... nadam se da ga neces nacunirat glupostima vec ostavit ovako clean...jer takav je najljepsi....

slazem se s tobom nikakvi gluposti izvodit samo tvornicki

dado...c::: je napisao(la):
fina masinka nema sta prije koji dan sam te vidjeo u jalahu

moguce je dado cesto budem na jelahu

Dejan 16v je napisao(la):
Super, drago mi da nas ima jos, spojler karambolke mozes staviti od golfa 4 samo se malo sa krajeva skrati!
Samo naprjed!

imam i taj spojler trebam samo naci vremena da postavim

Spartak13 je napisao(la):
premocan auto izgleda, boja je pravo lijepa, daj nam koju sliku unutrasnjosti, sretno u nastavku ;)

unutrasnjost je u losem stanju mislim cjelo auto je u losem stanju ali potrudit cu se da ga dovedem ekstra stanje. sto je reko jedan covjek "kada uzmes auto koje volis i kada se pokvari ti ces ga popravit s ljubavlju"

hvala svima na rijecima podrske.trudim se koliko mogu da ulazem u auto, jest sad u ovo vrijeme recesije tesko odvojit kes ali trudim se da prkosim recesiji hehehehe

Član
zgembo je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
Još samo spojleri, M3 retrovizori, tribali,....,:D pa da bude kao, na žalost, velika većina ovih autića. Kao mrzitelj VW-a, volim ovaj auto i mnogo mi se sviđa.;)

nikad stari, u planu samo farbanje komplet vozila i ako gdje ima po podu istruhlo uradit i zastitt od daljnjeg hrdjanja. i jednostavno samo gas i uzivat u voznji hehehe

Nisi ti mene skontao, očigledno. Ovo je bio kompliment.;)

Član
mislim da sam pregovarao oko ovog corrada kad sam imao golfa za zamjenu :)
odlican je, i meni najbolje od vw...bas mocno kad sjedes ono bas nisko sjediste ko u kakvom supercaru :)
jos abf uhhh...ametno sto si to zamjenio g60 je prilicno sranje od motora :D

Član
AnDel je napisao(la):
mislim da sam pregovarao oko ovog corrada kad sam imao golfa za zamjenu :)
odlican je, i meni najbolje od vw...bas mocno kad sjedes ono bas nisko sjediste ko u kakvom supercaru :)
jos abf uhhh...ametno sto si to zamjenio g60 je prilicno sranje od motora :D

moguce je kupio sam ga u kiseljaku a momak na kome su bili papiri iz visokog je