Član
Darko_GT je napisao(la):Druze svaka cast samo tako nastavi . Nisi stavio slike unutrasnjosti ???
Hvala druze
Unutrasnjost jos nije gotova
Darko_GT je napisao(la):Druze svaka cast samo tako nastavi . Nisi stavio slike unutrasnjosti ???
bojan.lsd je napisao(la):dario20 je napisao(la):fin corrado svidja mi se, ja mislim da sam ga jednom vidio pogradu:icon_rolleyes:
Nisi ga vidio sigurno, jos nije ugladao cestuA inace ja sam iz Broda. Kad sam se registrovao na BHTuning bio sam tamo pa tako ostalo
Stilo je napisao(la):Dobar Corrado,samo da si ostavio one njegove originalne karambolke bio bi odlican![]()
Imam ja i originalne ali zasad su mi ove ljepse
Dejan 16v je napisao(la):Aaaaaa dobar dobar sad, jeli taj korado bio na Ilidzi, posto sam ga ja htjeo kupiti i probavo sam ga ali je bio rastiman sav i trap i G punjac je zujo i koliko se sjecam zadnja lijeva obrva je bila ostecena i malo je bio nazad kod tablice kucnut gdje znak stoji, vozacevo sjediste je bilo poderano i da zadnje gume su bile poderane od obrva!Svaka cast sad je lutka, mozda samo stavi bad look ja sam kupio originalni FK u Hrasnom i mozda da mrezice ofarbas u crno!Pozz
bojan.lsd je napisao(la):Darko_GT je napisao(la):Druze svaka cast samo tako nastavi . Nisi stavio slike unutrasnjosti ???
Hvala druze
Darko_GT je napisao(la):bojan.lsd je napisao(la):Darko_GT je napisao(la):Druze svaka cast samo tako nastavi . Nisi stavio slike unutrasnjosti ???
Hvala druze
Volimo mi i da vidimo tokom rada kako izgleda![]()
enesss je napisao(la):zasto se vise niko ovako ne voli potruditi ..... pa uvod lijep napisati ...
prvo svaka cast pa si to fino napisao....a onda,kako se vidi i kad ti je stiglo auto bio je opet fin
sto se tice dorada , nista osim pohvala od mene....sve super,jedino me bodu u oci sive mrezice u branicima,rijesi to u crno bice bolje![]()
AnDel je napisao(la):svaka cast za predstavljanje
ovo je nesto ozbiljno, ozbiljno i kvalitetno se radi.. svaka cast samo tako nastavi..
do sada najljepsi na forumu sto sam vidio...boja,felge sve 5