Darko_GT je napisao(la):Danas sam ubacio xenone u farove na duga i kratka svjetla u maglene ne mogu :S ima neki limić od kojeg ne može stati xenon sijalica a da siječem to žao mi jer su magleneke orginal hella tako da na maglenke ide žuta folija što je možda i bolje
zlajaaa je napisao(la):Darko_GT je napisao(la):Danas sam ubacio xenone u farove na duga i kratka svjetla u maglene ne mogu :S ima neki limić od kojeg ne može stati xenon sijalica a da siječem to žao mi jer su magleneke orginal hella tako da na maglenke ide žuta folija što je možda i bolje
u mene je to bilo u fordu, samo sam počupao
B.M - Floyd je napisao(la):Zavidim ti drugar Čuvaj ga pa mi jednog dana prodaj
erol_brcak je napisao(la):Ide, ide fino, al znas da ja necu tako lako prepustit mjesto vladara nase piste
Honda se opet radi i abd do kraja sedmice ocekuj okrsaj
Davor_ je napisao(la):Al' volim kada neko nadje i kupi nesto o cemu sanja, vjerujem da je uzitak svaki dan ga gledati.
dado gti je napisao(la):A vidio sam te druze prije dva dana izlazis sa grbavickog puta i malo si me zaobiso al sam se zeznuo ja bio u 4.al moracemo jednom da odmjerimo snage.hehe.al super je korado poznavao sam ga i prije.