corrado farovi, pomoc !?

corrado farovi, pomoc !?

.nOKe je napisao(la):
jos uvijek planiramo, 10x mjerimo pa cemo sjeci
nije jos maska tu, pa se jos uvijek samo informisemo, dok to ne dodje..
a znas i sam, i lece cu radit, pa otom potom
ugl skontao sam i za lim :cool:

Lim je i najbitniji...znaci da se to sve slozi da nema odstupanja puno...ja uzeo lece od nekih tunning farova od pola 6n,ugl za h7 sijalicu...hoces ti sebi raditi h3/h7 dugo-kratko ili ces ostati na h4?

Legend
ne znam, u velikoj sam dilemi sto se farova tice..
razmisljam da stavim bi xenon projektore, i da u dugo napravim dnevno svijetlo, uzeo bi onu h3 sa diodama..

vidjet cu jos, kako cu to rijesit..

.nOKe je napisao(la):
razmisljam da stavim bi xenon projektore, i da u dugo napravim dnevno svijetlo, uzeo bi onu h3 sa diodama..

ma ja sve je to lako...najgore ce biti namjestiti snop svjetlosti da to svijetli kako treba...
Neznam samo kako da dodem do maske...kad u ovoj bosni nema nista,a nemogu narucit sa e-baya...morat cu gonjati ovu rodbinu u njemackoj...a jos gore je sto oni nemaju pojma o autima,narucit ce mi masku od FAP-a bojim se:lol:

Legend
hahahahhahaa
hbga, ja imam bar tu srecu da imam tamo ovog rodjaka, pa dosta stvari od njega narucujem
al je problem, sto je on sad sebi uzeo nekog cabria, pa nema vise mjesta nizasta.. planirao uzet jos nekih sitnica, kaze nista za ovu godinu :D

Legend
dzinn16v je napisao(la):
.nOKe je napisao(la):

ma ja sve je to lako...najgore ce biti namjestiti snop svjetlosti da to svijetli kako treba...
Neznam samo kako da dodem do maske...kad u ovoj bosni nema nista,a nemogu narucit sa e-baya...morat cu gonjati ovu rodbinu u njemackoj...a jos gore je sto oni nemaju pojma o autima,narucit ce mi masku od FAP-a bojim se:lol:

ako uzme bi-xenon projektore... rijesio je i snop... 100% bez greske...

kako ne mozes sa e-baya:icon_question: sad su uveli i placanje i dostavu u BiH... uveliko se narucuje... registrujes se na P.Pal i to je to... ;)

Cuo sam to...ali isto sam cuo da je dosta ljudi zajebano prilikom tog narucivanja...a snaci cu se nekako...
A za lece...jbg,ja vec uzeo ove h3...a bit ce dobro,nadam se...mada mi se ne zuri s projektom...sacekat cu ja da ti zavrsis...ali ocekujem detaljne slike uz objasnjenje na PP:lol::icon_smile:

Legend
maloprije naruceno :icon_smile:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2x-HID-BI-xenon-Bulbs-Headlight-Projector-Lens-H4-6000K-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem230665160dQQitemZ150431143437QQptZMotorsQ5fCarQ5fTru%E2%80%8BckQ5fPartsQ5fAccessories

HID_Bi-Xenon_Projector_Lens_Light_Whole_Kit.jpg