Dejan16V je napisao(la):Hvala ljudi, nego kod mene je specifican sistem ubrizgavanja K glava, pa ako neko ima ugradjen plin na ovakav motor zanima me kako se ponasa jer je sistem ubrizgavanja malo komplikovan za plin!
Imala sam ja na coupeu plin i imao je k-glavu nije komplikovano ako se uradi kako treba a to samo trebas otici kod onog ko ugradjuje i pitati koji ti sistem za to odgovara.Kod mene nije bilo uradjeno kako treba i relativno brzo je otisao hidraulicni ventil k-glave koji kosta ako se uspje naci otprilike koliko i citava k-glava!Objasnio mi je covjek zasto je otisao i kakav je tip ugradnje i rekao mi sta je trebalo da se uradi da do toga ne bi doslo, posto on sam to ugradjuje ako si u srajaevu ili okolici otidji u Lovato servis Vojkovicima pored ceste je odmah pa se raspitaj tacno.Neces nikakvih problema imati smao ako ti urade ugradnju kako treba a k-glava je na corradu otprilike kao i na coupeu koliko sam vec vidjela i to je taj sistem u stvari tako d arazlike ne bi trebalo biti.