Član
AmmaR84 je napisao(la):IGY krsi saobracajne zakone na stupu :lol:
jes :lol:
kriv sam, a sta cu kad peglaju ne znaju se ukljuciti a meni se zuri (jedva kuci do wc-a dosao) :lol::lol::lol::lol:
AmmaR84 je napisao(la):IGY krsi saobracajne zakone na stupu :lol:
D_cash je napisao(la):Veceras Selmir1 na cvili svirao sam i mahnuo skontao je![]()
mahe007 je napisao(la):Sinoc Trizex kod mupa,cojk ne moze da te ne primjeti,onda lover na juznoj magistrali laganini....Onda neka dobra siva skoda octavia stade kod INTER AUTA da nije neko sa foruma
![]()
OmO je napisao(la):mahe007 je napisao(la):Sinoc Trizex kod mupa,cojk ne moze da te ne primjeti,onda lover na juznoj magistrali laganini....Onda neka dobra siva skoda octavia stade kod INTER AUTA da nije neko sa foruma
![]()
Takodjer Trizex 2x jucer prosao ulicom Hendek laganini![]()
2Mahe ja mislim da si ti ono prosao prije 2-3 dana kraj moje kuce, na tebe mi licilo![]()
OmO je napisao(la):mahe007 je napisao(la):Sinoc Trizex kod mupa,cojk ne moze da te ne primjeti,onda lover na juznoj magistrali laganini....Onda neka dobra siva skoda octavia stade kod INTER AUTA da nije neko sa foruma
![]()
Takodjer Trizex 2x jucer prosao ulicom Hendek laganini![]()
2Mahe ja mislim da si ti ono prosao prije 2-3 dana kraj moje kuce, na tebe mi licilo![]()
trizex je napisao(la):Onuda se ni ne moze drugacijeprodjem ja 20 puta dnevno tuda....
pioneer_09 je napisao(la):aa to su OmO znaci tvoje vozilice u hendeku![]()