Got2b je napisao(la):GreenDevil kod siporexa oko 16..16:30..ja sviram on nista a gleda u xenone:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Nexus je napisao(la):GreenDevil kod mercatora danas
funky je napisao(la):sinoc smo nekog vidjeli u Zenici, ali se ne mogu sjetiti koga :lol:
Oggy potvrdi hljeba ti
Got2b je napisao(la):@GreenDevil da sam vozio nesto iz VAG grupacije pozno bi me,al ovako nista
OggyBoy je napisao(la):trizex je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Davor u Doboju, pivce pred put i tako.:icon_biggrin:
Trizex odustao, daleko mu.
Ako se vratis u Beograd opet vidjaces me cesce kroz koji mjesec
E sad ako me iznerviraš, eto me sutra uveče.
dellas je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):trizex je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Davor u Doboju, pivce pred put i tako.:icon_biggrin:
Trizex odustao, daleko mu.
Ako se vratis u Beograd opet vidjaces me cesce kroz koji mjesec
E sad ako me iznerviraš, eto me sutra uveče.
Ajde da organizujemo neku pijanku
ArminM je napisao(la):cini mi se da sam se juce sreo sa Aditasom na putu prema zenici, nisam bas sto posto siguran,bio je zalijepljen za prikolicu kamiona,ali mislim da je njegova hondica
Aditas je napisao(la):ArminM je napisao(la):cini mi se da sam se juce sreo sa Aditasom na putu prema zenici, nisam bas sto posto siguran,bio je zalijepljen za prikolicu kamiona,ali mislim da je njegova hondica
Moguce... isao sam nesto poslom do Zenice a kamiona na pretek, kao i uvijek..
Iduci put reaguj )
nermin suljagic je napisao(la):vidjen danas puki ispred kuce,zulja keca cini mi se...razmijenili smo samo po jedno HOOO,nazalost nisam mogao stati za obecanu kaficu,ali drugi put!