daki Legend 12.05.2013 #5.748 pioneer_09 je napisao(la): daki na nestru puni rezervoar Kliknite za proširenje... Dze me tam vidje hehe
pioneer_09 je napisao(la): daki na nestru puni rezervoar Kliknite za proširenje... Dze me tam vidje hehe
pioneer_09 Administrator 12.05.2013 #5.749 pa jučer u Novom Naselju si me zaobišao, ja na biciklu bio, i prolazim kraj benzinske i ti sjedaš u auto
pa jučer u Novom Naselju si me zaobišao, ja na biciklu bio, i prolazim kraj benzinske i ti sjedaš u auto
daki Legend 12.05.2013 #5.750 pioneer_09 je napisao(la): pa jučer u Novom Naselju si me zaobišao, ja na biciklu bio, i prolazim kraj benzinske i ti sjedaš u auto Kliknite za proširenje... Ni bicikla nit koji vrag nisam vidio nema ja kad vozim, aka neides drito na mene nista nevidim
pioneer_09 je napisao(la): pa jučer u Novom Naselju si me zaobišao, ja na biciklu bio, i prolazim kraj benzinske i ti sjedaš u auto Kliknite za proširenje... Ni bicikla nit koji vrag nisam vidio nema ja kad vozim, aka neides drito na mene nista nevidim
pioneer_09 Administrator 12.05.2013 #5.751 :lol::lol: U to sam se uvjerio Niti vidis mahanje, niti cujes sviranje
daki Legend 12.05.2013 #5.752 Nije namjerno stvarno nego naviko gledat u cestu rupe, i onda nikad nezveram okolo, i ne primjetim. Sorry, stvarno nije namjerno
Nije namjerno stvarno nego naviko gledat u cestu rupe, i onda nikad nezveram okolo, i ne primjetim. Sorry, stvarno nije namjerno
Skrabo Član 13.05.2013 #5.754 Neki dan col3 na Tekiji svira,skontao sam ga i svirao,ruku kroz prozor izvacio,nisam nesto bio dobar pa nisam obracao paznju nigdje
Neki dan col3 na Tekiji svira,skontao sam ga i svirao,ruku kroz prozor izvacio,nisam nesto bio dobar pa nisam obracao paznju nigdje
CoL3 BHT Ovisnik 13.05.2013 #5.755 ja sa semafora prvo masem nista on, te kad smo posli sviraj sviraj dok skonta
Miss D Član 13.05.2013 #5.757 zlajaaa je napisao(la): Daki i Smajke kod Inter Auta Kliknite za proširenje... :lol:
stefan Legend 15.05.2013 #5.759 danas u lukavici vidio clana bucky_mb@yahoo voza se bez prednje karambolke :icon_smile: i clana Nikola sa svojim GTI
danas u lukavici vidio clana bucky_mb@yahoo voza se bez prednje karambolke :icon_smile: i clana Nikola sa svojim GTI