kavaz je napisao(la):Ima paketov, komsija mi, onaj sto drzi na banji restoran, al ne znam jel on vozi ovog jos uvijek, nisam ga dugo vidio :icon_confused:
George je napisao(la):Danas sam bio u Sarajevu nadao sam se da ću barem mumu na rizli vidit ali jebena kiša nije prestajala :icon_smile: bio sam s crvenom c klasom i na povratku je ispred mene vozio od sa. do mostara bijeli passat abt čuniran pa da nije tko sa foruma hehe
Uploaded with ImageShack.us
S@jko je napisao(la):George je napisao(la):Danas sam bio u Sarajevu nadao sam se da ću barem mumu na rizli vidit ali jebena kiša nije prestajala :icon_smile: bio sam s crvenom c klasom i na povratku je ispred mene vozio od sa. do mostara bijeli passat abt čuniran pa da nije tko sa foruma hehe
Uploaded with ImageShack.us
izvini al moro sam, jel i mecka cunirana, posto vidim crna hauba, aa pises gore da je crvena ? :icon_question:
sandy_mo je napisao(la):Col3 juce kod Mostarke cini mi se
Gdje si sjedio, kako je moguce da te nisam vidio?pioneer_09 je napisao(la):vidio jusufa u citiju on mene po običaju nije:lol:
CoL3 je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):Col3 juce kod Mostarke cini mi se
jesam,imao nekih obaveza pa sam svukuda letao,mislim da je kico s kombiem isao u mahali,onakva voznja s kombijem od pekare mi samo na njega djeluje
CoL3 je napisao(la)::lol::lol:
danas taman parkiram pred firmu kad mescini Jetta TDI svira