C.Norris je napisao(la):daki jutros nekad sabahile dole kraj petrola 7:30 mozda. muma oko pola 3 parkiran na petrolu (al onom na ircu) :icon_smile:
pa et nekakva guzva jutros kolona bila do plavog mosta na senjaku pa se moralo poslije na siporexu nadoknaditi ..al ti nisi zurioo letio si formula fikus , mah spor si ja dosao u lukavac-tc omega 1 minut do 8 , taman najavljuju vjesti slob.evrope ja vazim kljuc iz autadaki je napisao(la):C.Norris je napisao(la):daki jutros nekad sabahile dole kraj petrola 7:30 mozda. muma oko pola 3 parkiran na petrolu (al onom na ircu) :icon_smile:
Tako nekako, kolega sa Polom i ja smo jutros kasnili haman na poso, meni se posebno zurilo 5 do 8 sam stigao
ArminM je napisao(la):taj sa bbs felama je bilijev, poprilicno sam siguran
jusuf je napisao(la):Plavi Punto sa italijanskom zastavom na krovu, mislim da je sa foruma :icon_question:
Fayapioneer_09 je napisao(la):jusuf je napisao(la):Plavi Punto sa italijanskom zastavom na krovu, mislim da je sa foruma :icon_question:
kako kazu, bio nekad sa foruma:icon_biggrin:
jusuf je napisao(la):Plavi Punto sa italijanskom zastavom na krovu, mislim da je sa foruma :icon_question:
adams je napisao(la):i opet daki... na senjaku semafor... , ne vidjam neshto aServis-a
daki je napisao(la):adams je napisao(la):i opet daki... na senjaku semafor... , ne vidjam neshto aServis-a
Mozda je uzeo dan dva godisnjeg
adams je napisao(la):daki je napisao(la):adams je napisao(la):i opet daki... na senjaku semafor... , ne vidjam neshto aServis-a
Mozda je uzeo dan dva godisnjeg
uff nije mi javio nije podnio raport:icon_mad:, sliejde sankcije :lol::lol: hahhahh, nisam vidio daki-ja al jutros je raniej otiso na posao, prije 7,25 hahhaaha