Član
Little Dragon je napisao(la):Vidio Emirex-a pravi se lud a trenira u mojoj teretani :lol: prodje covjek hladno pored mene
vidio sam ti auto ali tebe nisam. izvini jbg sto se nisi javio majka mu stara
Little Dragon je napisao(la):Vidio Emirex-a pravi se lud a trenira u mojoj teretani :lol: prodje covjek hladno pored mene
emirEX_sa je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Vidio Emirex-a pravi se lud a trenira u mojoj teretani :lol: prodje covjek hladno pored mene
Little Dragon je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Vidio Emirex-a pravi se lud a trenira u mojoj teretani :lol: prodje covjek hladno pored mene
Pa sta cu vidim ne registrujes me , gledas u mene a ne hajes , ja stajao sa Enesom (Vlasnik) i Eldarom ispred pricali kad si ti prosao :lol:
phantom je napisao(la):ja neki golf kec vidjam u jelahu ne znam dali je clan plavo-narandzaste boje
Little Dragon je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Vidio Emirex-a pravi se lud a trenira u mojoj teretani :lol: prodje covjek hladno pored mene
Pa sta cu vidim ne registrujes me , gledas u mene a ne hajes , ja stajao sa Enesom (Vlasnik) i Eldarom ispred pricali kad si ti prosao :lol:
Sandro je napisao(la):Haris se voza po stupinama, nexa se voza po stupinama ...
aneL-TCE je napisao(la):Lejla (PoLo9n3) u pofalicimaa
__minel__ je napisao(la):vidjen plavi punto,extra fele....mislim da je od clana _FreaK u Visokom parkiran oko 22 h veceras...i danas oko 19 h na ap od Kaknja prema Visokom...hyundai,spojler neki nazad,xenoni..dvije boje,mislim da je bila crna i bijela...ne znam da li je od nekog clana...