Član
MuMa je napisao(la):Uh i ja sam ga dns vidio kupio ga jucer ili prekucer moj drug jedan
audija od adnana???
MuMa je napisao(la):Uh i ja sam ga dns vidio kupio ga jucer ili prekucer moj drug jedan
GOLF TZ je napisao(la):MuMa je napisao(la):Uh i ja sam ga dns vidio kupio ga jucer ili prekucer moj drug jedan
audija od adnana???
Chuza je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):MuMa je napisao(la):Uh i ja sam ga dns vidio kupio ga jucer ili prekucer moj drug jedan
audija od adnana???
Da da otisao je Audi iz Sarajeva,jucer prodat
GOLF TZ je napisao(la):Chuza je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):MuMa je napisao(la):Uh i ja sam ga dns vidio kupio ga jucer ili prekucer moj drug jedan
audija od adnana???
steta... hajd, valjda ce ga taj cuvati da ne zavrsi kao Madzidov BMW..
kavaz je napisao(la):Danas i ja vidio onog audia 3, sredjenog, bas je pojava na cesti ..
u BBI garazi, igyeva sibica, pokusavao mu skinut odredjene dijelove, al bezuspjesno
isto vidio nekog clia pravo finog narandzastog, mozda je s foruma, negdje oko semizovca
Chuza je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):Chuza je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):MuMa je napisao(la):Uh i ja sam ga dns vidio kupio ga jucer ili prekucer moj drug jedan
audija od adnana???
steta... hajd, valjda ce ga taj cuvati da ne zavrsi kao Madzidov BMW..
Bice super ako ga bude cuvao i pazio,zna se vec sta se desilo s Madzidovim BMW-om i to u 15 dana je razbijen do daske,a Audi sam nek ga sretni vlasnik nastavi cuvati