bit ce tu cesto :lol:edo_benz je napisao(la):alenova honda na medjasu :icon_biggrin:
-sanja- je napisao(la):vidjen ivica sinoc u zupanji :123:
Alen88 je napisao(la):bit ce tu cesto :lol:edo_benz je napisao(la):alenova honda na medjasu :icon_biggrin:
nermin suljagic je napisao(la):Jucer vidjen Sajo i burazer,a danas mi neki Ljubicasti Polo jedva zablica :lol:
melvin je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Jucer vidjen Sajo i burazer,a danas mi neki Ljubicasti Polo jedva zablica :lol:
Kasno sam te primijetio, moraš xenon nabacit što jest jest :lol::lol:
nermin suljagic je napisao(la):melvin je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Jucer vidjen Sajo i burazer,a danas mi neki Ljubicasti Polo jedva zablica :lol:
Kasno sam te primijetio, moraš xenon nabacit što jest jest :lol::lol:
Svi furaju,a ja nisam kao svi
ArminM je napisao(la):danas vidio edu cunera sa njegovim kadilakom,,tamo oko zivinica se mota
primjetio sam ga zbog tablice odmah
kasnije bio na kratko sa kolegom aServis
dosta voznje kroz tuzlu,nema cunera, valjda im rano oko 12 sati:lol:
vidio sam zanimljivog punta, plavi cini mi se da je HGT, ima chize u bojama IT zastave preko krova
edo_benz je napisao(la):aaaaaaaaaaaaa ti si ono bio sto nisi stao jbg vidio si ona kolona ti si napravio kolonu sa sepetom :lol: zezam se,a isao malo u firmu da vidim jesul me pozeljeli pa nisu :icon_biggrin:
pioneer_09 je napisao(la):ArminM je napisao(la):danas vidio edu cunera sa njegovim kadilakom,,tamo oko zivinica se mota
primjetio sam ga zbog tablice odmah
kasnije bio na kratko sa kolegom aServis
dosta voznje kroz tuzlu,nema cunera, valjda im rano oko 12 sati:lol:
vidio sam zanimljivog punta, plavi cini mi se da je HGT, ima chize u bojama IT zastave preko krova
ima cize i preko haube... nije hgt... faya_m5 prije bio na forumu.. brat od tito i partija