Član
Got2b je napisao(la):adams je napisao(la):got2b na putu (stavi xenone da te razlikujem od taxista, metar crvenih dacija:icon_smile:
triza na jali...
neMore
to je kamuflaza..
sinoc LSD...
vidjo sam i ja tebe al kasno
Got2b je napisao(la):adams je napisao(la):got2b na putu (stavi xenone da te razlikujem od taxista, metar crvenih dacija:icon_smile:
triza na jali...
neMore
to je kamuflaza..
sinoc LSD...
rs6 je napisao(la):prije nekih cca 1h i 30 min erol_brcak sa ibizom na OMV-u u srebreniku, malo popricali onako s nogu na suncu
GreenDevil je napisao(la):rs6 je napisao(la):prije nekih cca 1h i 30 min erol_brcak sa ibizom na OMV-u u srebreniku, malo popricali onako s nogu na suncu
vidio sam i ja Ibizu ali nije nikog pored nje
rs6 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):rs6 je napisao(la):prije nekih cca 1h i 30 min erol_brcak sa ibizom na OMV-u u srebreniku, malo popricali onako s nogu na suncu
siva ibiza ? kod usisivaca parkirana bila, doduse sjedio je unutra ja naletio slucajno s plavim cliom ....
onda si ti prolazio ranije nego sto sam ja stig'oGreenDevil je napisao(la):rs6 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):rs6 je napisao(la):prije nekih cca 1h i 30 min erol_brcak sa ibizom na OMV-u u srebreniku, malo popricali onako s nogu na suncu
siva ibiza ? kod usisivaca parkirana bila, doduse sjedio je unutra ja naletio slucajno s plavim cliom ....
jest ta ali nije bilo nikog pored auta kad sam prolazio
rs6 je napisao(la):onda si ti prolazio ranije nego sto sam ja stig'oGreenDevil je napisao(la):rs6 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):rs6 je napisao(la):prije nekih cca 1h i 30 min erol_brcak sa ibizom na OMV-u u srebreniku, malo popricali onako s nogu na suncu
erol_brcak je napisao(la):rs6 je napisao(la):onda si ti prolazio ranije nego sto sam ja stig'oGreenDevil je napisao(la):rs6 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):vidio sam i ja Ibizu ali nije nikog pored nje
Garant sam iso pisat tad jer sam cijelo vrijeme bio kraj/u autu, ceko onog levata Princa koji nema mreze nikad
btw, uganjali smo ga kasnije, popravljo motor, tako da lijepljenje odlozeno za neki drugi dan u Brckom, dodji Enese s njim
nermin suljagic je napisao(la):vidjen gocin ševo ispred onog LG-a,ovaj DG-a...
cak sam kafu popio ali nema nigdje zive duse,takodjer vidjen i lover na stupinama...
iiiiiiiii kamara chunera u zivinicama... Haso(ima klimu ),greendevil,edo,zlaja,sajo itd. cak me je Vin Alen diesel taksirao sa hondom,ide japanska buba :icon_eek:
rs6 je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):rs6 je napisao(la):onda si ti prolazio ranije nego sto sam ja stig'oGreenDevil je napisao(la):rs6 je napisao(la):siva ibiza ? kod usisivaca parkirana bila, doduse sjedio je unutra ja naletio slucajno s plavim cliom ....
Garant sam iso pisat tad jer sam cijelo vrijeme bio kraj/u autu, ceko onog levata Princa koji nema mreze nikad
btw, uganjali smo ga kasnije, popravljo motor, tako da lijepljenje odlozeno za neki drugi dan u Brckom, dodji Enese s njim
budem, samo set kvacila mu je trenutno prioritet maloprije smo pricali