Administrator
trizex jucer od kula, prema solini i skrenuo za Badre oko 16:00
oko 20:00 kod kipova prolazi kraj murije:lol:
oko 20:00 kod kipova prolazi kraj murije:lol:
black angel je napisao(la):anais, maloprije parkiran kod nase osnovne skole, alija nametak u ulici zaima sarca, malo poslje njega viden bijeli clio sto ima one lijepe 19ke i sada je spusten, ne znam imali na forumu, ali na trici sto bude u oni ona zadnja karambolka :icon_cry: ono sto prije sanirat
black angel je napisao(la):anais, maloprije parkiran kod nase osnovne skole, alija nametak u ulici zaima sarca, malo poslje njega viden bijeli clio sto ima one lijepe 19ke i sada je spusten, ne znam imali na forumu, ali na trici sto bude u oni ona zadnja karambolka :icon_cry: ono sto prije sanirat
pioneer_09 je napisao(la):prije par minuta trizex u solini... svirao sam mu na nizbrdici prema novom naselju... naravno zakamufliran sam bio
emir_89 je napisao(la):black angel je napisao(la):anais, maloprije parkiran kod nase osnovne skole, alija nametak u ulici zaima sarca, malo poslje njega viden bijeli clio sto ima one lijepe 19ke i sada je spusten, ne znam imali na forumu, ali na trici sto bude u oni ona zadnja karambolka :icon_cry: ono sto prije sanirat
sport ili obicni clio??
trizex je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):prije par minuta trizex u solini... svirao sam mu na nizbrdici prema novom naselju... naravno zakamufliran sam bio
odsvirnuo sam al nemam pojma kome / cemu
kavaz je napisao(la):hahaha pajonirova masina :lol: