BMW 316i 90god je napisao(la):Zato ti je cadio, ma nemozemo se ondje ganjati, ajmo uz koblju i niz koblju :icon_biggrin:
De nemoj nas brukat,ne turiramo mi nikadGreenDevil je napisao(la):danas Vranac i Black Prince turiraju kroz grad
RS6Avant je napisao(la):Black Prince danas oko 10:00 isao zamnom nekih 300,400 m ispripada me i obleti kao da idem u rikverc nissan je strahota
RCat je napisao(la):BlackPrince86 si bio u Tz? parkiran na trznom sjenjak?
BlackPrince86 je napisao(la):RCat je napisao(la):BlackPrince86 si bio u Tz? parkiran na trznom sjenjak?
Jesam,bio sa drugarima na picu :icon_smile:
RCat je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):RCat je napisao(la):BlackPrince86 si bio u Tz? parkiran na trznom sjenjak?
Tebe nisam vidjela (mislim ne znam te hahaha) al ti je auto zapazeno pred bastom - pepo
BlackPrince86 je napisao(la):RCat je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):RCat je napisao(la):BlackPrince86 si bio u Tz? parkiran na trznom sjenjak?
Tebe nisam vidjela (mislim ne znam te hahaha) al ti je auto zapazeno pred bastom - pepo
Hvala,upoznat cemo se jednom,nadam se :icon_smile:
Nexus je napisao(la):Nermin Suljagic danas u Mercatoru za zenom i malcem, stali na traci ispricali se:icon_biggrin: