Član
jusuf je napisao(la):Danas bio sa ArminM, upoznali se, popili brzinsku kafu, nadam se sledeci put kad dodje da cemo vise vremena imati
vidjo mu i ja auto danas pred omegom
jusuf je napisao(la):Danas bio sa ArminM, upoznali se, popili brzinsku kafu, nadam se sledeci put kad dodje da cemo vise vremena imati
Tu smo u blizini i bili, dolazio on s curom, da ona preda papire na fakultet i tako smo usput i popili kafu, a Polo je odlican, pogotovo sa onom bhtuning naljepnicom nazadDeath_beat je napisao(la):jusuf je napisao(la):Danas bio sa ArminM, upoznali se, popili brzinsku kafu, nadam se sledeci put kad dodje da cemo vise vremena imati
vidjo mu i ja auto danas pred omegom
PoLo9n3 je napisao(la):IGY je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):Vidjen igy danas ))
kad gdje :icon_biggrin:
isao si prema stupu,a ja sam bila u suprotnom smijeru,a to je bilo negdje oko 18:00-19:00, ne znam tacno
Selmir1 je napisao(la):IGY je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):Vidjen igy danas ))
kad gdje :icon_biggrin:
Jeli tvoja Ibica stoji u ulici Vrbovskoj, dole ispod dzamije....????
trizex je napisao(la):A ja zvjerlam okolo, nikog poznatog
@dragon k'o da je bitno, otkud cu ja znat haha
@boki nisam te snimio, valjda nisam se zajebao nigdje s kakvom kamerom
@bezza hvala drug, ti na dobrinji?
@edinko koji omv, kad to?
MTR je napisao(la):Limpi , siba uz Travnicku juce , trzno sam na tvoju stranu te al nisi skontao
trizex je napisao(la):A ja zvjerlam okolo, nikog poznatog
@dragon k'o da je bitno, otkud cu ja znat haha
@boki nisam te snimio, valjda nisam se zajebao nigdje s kakvom kamerom
@bezza hvala drug, ti na dobrinji?
@edinko koji omv, kad to?
trizex je napisao(la):@boki nisam te snimio, valjda nisam se zajebao nigdje s kakvom kamerom
jusuf je napisao(la):vratio si se vec
ArminM je napisao(la):jusuf je napisao(la):vratio si se vec
letio sam, kaze punica pun i ne pustaj,,, reko tvoja zelja moja zapovijest