Fele Putovanja.ba Administrator 16.11.2011 #16 RE: Civic EE9 by tepSIJA Ovaj nema mira neka, tako i treba, nek je sa srecom i pratimo projekat
memi Član 16.11.2011 #17 RE: Civic EE9 by tepSIJA mislim da jeste to ona iz sarajeva...ekstra kola sretno !
addo Član 16.11.2011 #18 RE: Civic EE9 by tepSIJA Da znas da ti zavidim! Mozda je bolest ali sam zavidan!
Schumi Član 16.11.2011 #19 RE: Civic EE9 by tepSIJA Nek je sa srećom, a vidim da su neki prejebeni radovi u planu...
IGY Član 16.11.2011 #20 RE: Civic EE9 by tepSIJA konacno nesto a valja na forumu pratimo te ajde nema zajebancije, kako ono ide ljudi se gadzaju konjima kao da su kruske :lol::lol: jel tako nekako
RE: Civic EE9 by tepSIJA konacno nesto a valja na forumu pratimo te ajde nema zajebancije, kako ono ide ljudi se gadzaju konjima kao da su kruske :lol::lol: jel tako nekako
enesss Legend 17.11.2011 #23 RE: Civic EE9 by tepSIJA ma odlicno druze , svaka cast , milina je vidjeti kad je sve pedantno , a hondica Zvjerka
RE: Civic EE9 by tepSIJA ma odlicno druze , svaka cast , milina je vidjeti kad je sve pedantno , a hondica Zvjerka
vladica85 Član 17.11.2011 #24 RE: Civic EE9 by tepSIJA Fino si krenuo i drago mi je da je jedina iVT u BIH izgleda otisla kod pravog vlasnika
RE: Civic EE9 by tepSIJA Fino si krenuo i drago mi je da je jedina iVT u BIH izgleda otisla kod pravog vlasnika
trizex Član 17.11.2011 #25 RE: Civic EE9 by tepSIJA Sad je kasno jer si vec kupio, mogao sam ti poslati shemu kako sam ja slozio sebi elektricni mjerac pritiska goriva
RE: Civic EE9 by tepSIJA Sad je kasno jer si vec kupio, mogao sam ti poslati shemu kako sam ja slozio sebi elektricni mjerac pritiska goriva
zlajaaa Član 17.11.2011 #26 RE: Civic EE9 by tepSIJA ja ovjde očekuje da ću imati šta kvalitetno pratiti samo naprijed drug
adi187 Član 17.11.2011 #30 RE: Civic EE9 by tepSIJA Sretno tepSija i nemoj je ogolit ko punta Sto nisi uzeo jos jedno ovo sjediste i za suvozaca
RE: Civic EE9 by tepSIJA Sretno tepSija i nemoj je ogolit ko punta Sto nisi uzeo jos jedno ovo sjediste i za suvozaca