RE: Citroën Xsara -> "Zlatonja"
Hvala jos jednom
Faya_M5 je napisao(la):
nek je sa srecom, po koji put ovo govorim...xsara je odlicno auto...ja imam picasso, i ne znam sta da kazem...kako su uspjeli ljudi spojit stabilnost i udobnost, nije mi jasno nikako...auto je udobno, a ne mice se u krivinama...
Citroen No. 1
Pa dobro, udobnost hajde, moze proci. A stabilnost, onako bogami! Doduse jest da imam 14" i neke m+s gume, sta ja znam, nisam navikao. Mozda mi je poslije cestog vozanja bmw-a(bratovog) malo previse mekan, ali hajde, nije kriticno. Uz to ionako sam kontao malo ga prizemljiti(otvrdnuti), ovako izgleda kao jeep neki(ima klirens bar preko 20cm
), a tako se i ponasa hehe
pa u 3.brzini na trotoar se penjem haha :lol:
--------
A octavia me iznenadila!
Toplo bih preporucio svakome ko zeli novo, pouzdano, udobno, stedljivo, brzo, dobro auto itd. da je kupi! Nije skupa, omjer dobiveno/ulozeno je ako ne i najvisi na trzistu automobila, extra je auto jer dosta toga nudi! U elegance opremi dobijete sve potrebne djidje za svakodnevno koristenje auta! Pravo auto za poslovnog covjeka.
Gledam raja se zavaljuje kupuje kojekakve polovne audi 6,bmw 5 polovne, stare, izvozane...Ma daj...Covjek treba da razmislja glavom, a manje ponosom...
Novo je novo-Polovno je iskoristeno...